BOĞAZSPOR’DAN MEHMET KAVİS’E TEŞEKKÜR

1.Amatör kümede gösterdiği başarılı performans sonrası şampiyon olan Hendek Boğazspor kulüp Başkanı Şenol Taşkın Basın mensubu Mehmet Kavis’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BOĞAZSPOR’DAN MEHMET KAVİS’E TEŞEKKÜR


Önümüzde ki sezon süper amatör kümede mücadele edecek olan Hendek Boğazspor’da Kulüp Başkanı Şenol Taşkın Haberhendek editörü Mehmet Kavis’i ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Boğazspor kulübü Başkanı Şenol Taşkın sezon boyunca haberleri ile kamuoyuna duyuran Haberhendek editörü ve Bizim Sakarya Gazetesi Hendek temsilcisi Mehmet Kavis’e plaket takdim ederek teşekkür etti.

Boğazspor Kulüp Başkanı Taşkın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Haberhendek editörü ve Bizim Sakarya Temsilcisi Mehmet Kavis “ Şampiyon olan ve önümüzde ki sezon Süper amatör kümede ilçemizi temsil edecek olan Boğazspor’u kutluyorum. Hendek bir sporcu fabrikasıdır. Kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve uzaklaşmanın en güzel yolu spor yapmak ve sporun içinde olmaktır. İlçemizde spor faaliyetlerinde bulunan Başkanlarımıza, Yöneticilerimize, takımlarımıza, Antrenörlerimize ve sporcularımıza gösterdikleri performans ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bizlerde basın mensubu olarak sporun yanında olmaya devam edeceğiz. Hendek birçok branşta şampiyonlar yetiştirmekte. Birlik ve beraberlik içerisinde başarı çıtamız daha yukarılara çıkacak ve ileriki zamanlarda Hendek şampiyon ilçe olarak hafızalarda kalacağına inanıyorum” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2016, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184