Büsra Tosun’un Olimpiyat Mesaisi

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları yolunda ilk puan müsabakası, 14-16 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Berlin kentinde yapılacak. Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcusu Büşra Tosun, Almanya’da yapılacak olan müsabakalarda olimpiyatlar da mücadele edebilmek için puan peşinde…

Büsra Tosun’un Olimpiyat Mesaisi


Karatede Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları mesaisi Almanya’da başlıyor. Dünya Karate Federasyonu’nun (WKF) önemli organizasyonları arasında yer alan Karate 1 Premier Lig’de sezonun altıncı etabına, 14-16 Eylül tarihleri arasında Berlin’de bulunan Horst Korber Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

72 ülke 763 sporcu

72 ülkeden 763 karatecinin kayıt yaptırdığı Berlin’deki müsabakalarda Türkiye Karate Milli Takımı, tam kadro mücadele edecek. Kadınlarda 11, erkeklerde ise 15 Türk karateci, madalya mücadelesinin yanında Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na kota alabilmek için puan arayacak.

Tosun, puan peşinde

Hendek Belediyesi Karate Kulübü Sporcusu Büşra Tosun’da Almanya’da yapılacak olan müsabakalarda olimpiyatlara gidebilmek için puan toplamak için mücadele edecek.  Tosun, zorlu bir süreç olduğunu belirterek elinden gelenin en iyi yaparak kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de Büşra Tosun’a başarılar dileyerek, “İnşallah Hendekli bir sporcumuzun olimpiyatlarda yer almasının gururunu hep birlikte yaşarız”dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184