Çalışma Arkadaşlarını Ve Şampiyonu Unutmadılar

U-15 Grekoromen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda üçüncü olarak Hendek’in gururu olan Milli sporcu Barış Soylu’ya bir jestte babasının çalışma arkadaşlarından geldi.

Çalışma Arkadaşlarını Ve Şampiyonu Unutmadılar

Hendek Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Personeli Ömer Soylu’nun oğlu Barış Soylu’yu misafir ederek jest yapan Tarımsal Hizmetler Müdürü Recep Ali Aydın ve ekibi pasta keserek başarılarının devamını diledi.

Pasta Kestiler

Hendek Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü U-15 Grekoromen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda genç yaşta üçüncü olarak Hendek’i gururlandıran Milli sporcu Barış Soylu’yu misafir etti.

Tarımsal Hizmetler Müdürü Recep Ali Aydın ve Müdürlük personelleri tarafından Soylu ailesinin evladı Barış Soylu’ya başarılarından dolayı pasta kesilerek jest yapıldı.

Başarılar Dilediler

U-15 Grekoromen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda neredeyse imkansızı başararak kendisinden yaşça büyük rakipleri eleyip Avrupa 3’ncülüğü elde eden Barış Soylu’yu tebrik eden Recep Ali Aydın, “ Değerli çalışma arkadaşımız Ömer Soylu’nun kıymetli evladı Barış Soylu’yu tebrik ediyoruz. Elde ettiği başarı ile ailesi başta olmak üzere tüm türk halkını gururlandıran ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayan sporcu kardeşimize başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıda emeği geçen hocalarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Baba Soylu Teşekkür Etti

Evine Avrupa 3’ncüsü olarak dönen evladı Barış Soylu için ne kadar gurur duysak azdır diyen baba Ömer Soylu ise; “ Değerli çalışma arkadaşlarıma ve Kıymetli Müdürüm Sn. Recep Ali Aydın’a ve çalışma arkadaşlarıma bu jest ve sürprizleri için teşekkür ediyorum. Rabbimize şükürler olsun evladımız bizlere ve ülkesine güzel duygular yaşattı. Bu başarıda hocalarının emekleri büyük hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından pasta kesilerek günün anısına Soylu ailesi ile fotoğraf çekildiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2022, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184