Çanakkale Zaferi Bilek Güreşi Turnuvası

Çanakkale; Yüreğin ve Bileğin Zaferi projesi kapsamında Liseler ve Ortaokullar arası bilek güreşi yarışmaları düzenlenecek.

Çanakkale Zaferi Bilek Güreşi Turnuvası

18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yılı etkinlikleri kapsamında "Çanakkale; Yüreğin ve Bileğin Zaferi" projesi kapsamında Liseler ve Ortaokullar arası bilek güreşi yarışması düzenlenecek.

Hendek İlçe Spor Müdürlüğü’nden davet

Çanakkale Zaferi, zihinsel ve fiziksel üstün bir iradenin sonucu kazanılmıştır. İşte bizde Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak bu projeyle amaçladığımız geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ülkemizin birlik ve bütünlüğü noktasında yüreklerinin bir bütün içinde olması gerekliliğidir. Birlik içinde olan bu yüreklerin fiziksel gelişimi, güçlü kılınan bedenlerde anlam kazanılacağı farkındalığını hissettirmektir. Etkinliğimize katılacak gençlerimize başarılar diler, saygı değer halkımızın etkinliğe katılımlarından memnuniyet duyarız.

Turnuva 16 Mart'ta

Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilecek olan 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Ortaokul ve Liseler Bilek Güreşi Şampiyonası 16 Mart 2022 günü Saat: 09.00'da Hendek Gençlik Merkezi (HGM) düzenlenecek olan şampiyonya tün sporsever halkımız davetlidir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184