ÇANAKKALE ZAFERİ YÜREĞİN VE BİLEĞİN ZAFERİ

Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında yarışma düzenliyor.

ÇANAKKALE ZAFERİ YÜREĞİN VE BİLEĞİN ZAFERİ


Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli yaptığı açıklamada, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında "Çanakkale zaferi yüreğin, bileğin zaferi" projesi ile Liseler ve Ortaokullar arası bilek güreşi yarışması düzenleneceğiz.

Çanakkale zaferinin, ruhen ve fiziken üstün bir iradenin sonucu kazanılmış olması ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, Ülkemizin birlik ve bütünlüğü noktasında yüreklerinin topluca vurması gerekmekte.

Köstereli, bu projeyle amacımız, Toplu vuran bu yüreklerin fiziksel gelişimi ve güçlü kılınan bedenlerde anlam kazanılacağı farkındalığını hissettirmektir. Saygıdeğer tüm halkımızın katılımlarından memnuniyet duyarız diye konuştu.

“Çanakkale zaferi yüreğin, bileğin zaferi” projesi kapsamında yapılacak olan Bilek Güreşi yarışması 16 Mart Pazartesi günü Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184