CAVİT YILMAZ “KİMSEYE BORCUMUZ YOK“

1. Amatör Küme temsilcilerinden Hendek Akovaspor ile ilgili basında yer alan futbolcuların paralarını alamadığı iddialarını Kulüp Başkanı Cavit Yılmaz yanıtladı.

CAVİT YILMAZ “KİMSEYE BORCUMUZ YOK“


Hendek Akovaspor kulüp binasında Onursal Başkan Ahmet Atçı, Kulüp Başkanı Cavit Yılmaz ve Antrenörler Ali Kemal Yener ve Ayhan Bal bir araya gelerek basında yer alan bir futbolcunun iddiasını değerlendirdiler.

Yapılan toplantı sonrası iddiaları yanıtlayan Akovaspor kulüp Başkanı Cavit Yılmaz, Geçtiğimiz günlerde basında yer alan Akovaspor da paralar verilmiyor, futbolcular isyanda haberleri gerçek dışıdır. Parasını alamadığını iddia eden futbolcunun yaptığı açıklama tamamen kendi adına talihsizlik ve asılsızdır. Bugüne kadar Akovaspor da para sorunu olmadığı gibi futbolcuların emekleri zayi edilmemiş ve herkesin parası verilmiştir. Hatta primleri bile dağıtılarak verilen sözler yerine getirilmiştir.

Bütün söylemler ve asılsız suçlamalar Akovaspor’a zarar vermek isteyenlerin başvurduğu yöntem olduğunu ifade eden Yılmaz, Sözüm ona her yıl ilk yarıyı bir takımda, ikinci yarıyı başka bir takımda futbol oynayarak emeğinin karşılığından daha fazla para kazanmayı adet haline getirmiş futbolcumuzun Akovaspor’da da daha önce yaptığı gibi ikinci yarı başka bir takıma gitmesine müsaade edilmediği için kendince bu karalamayı yaparak lisansını alabileceğini zannederek bu açıklamayı yapmış.

Akovaspor, spor ve sporcu ahlakına yakışmayan davranışların her zaman karşısında olmuş ve olmaya devam edecektir diyerek bu olanlardan sonra basına açıklama yapan Futbolcu Akovaspor takımında süresiz kadro dışı bırakılmıştır dedi.

Akovaspor kulüp Başkanı Cavit Yılmaz ikinci yarı hazırlıklarının sürdüğünü belirterek bir yandan da takımın gerekli bölgelerine transfer takviyesi yaptıklarını ifade etti.

Diğer yandan Akovaspor ikinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken transfer çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

Akovaspor ,Kışlaçayspor takımının orta saha oyuncusu Emre Yıldız’ı takıma dahil etti. Bunun yanı sıra Adapazarıspor’dan defans oyuncusu Beytullah ‘ı transfer ederek ikinci yarıya daha güçlü bir şekilde hazırlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184