Çuhadar’dan Sporculara Moral

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Okullar arası güreş müsabakasında mücadele edecek olan sporculara başarılar diledi.

Çuhadar’dan Sporculara Moral


Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Osmangazi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Mudanya’da yapılacak olan okullar arası güreş müsabakasında mücadele edecek olan sporculara başarılar diledi.

Hendek Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Osman Gazi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde okul sporlarının düzenlediği grup (güreş) müsabakalarına gidecek olan öğrencilerle biraya geldi.  İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Gençler, geleceğimizin teminatıdır. Ülkemizin her alanda başarılı insanlara ihtiyacı var. Alınan başarılar kesinlikle tesadüfi değil ve küçümsenemez. Bu sistemli ve gayretli çalışmanın ürünüdür. Biz gençlerimizin bu başarısını gerçekten değerli buluyoruz. Sizlere şimdiden başarılar diliyorum, güle güle gidin gelin dedi.
Destek önemli

Osman Gazi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aydın Dinç, ziyaretinden dolayı Hendek Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar’a teşekkür ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz her zaman yanımızda, destek oluyor. Okulumuz eğitim kadar sporu da önemseyerek ciddi başarılara imza atıyor. Bunda bize destek olan idarecilerimizin payı büyük. İnşallah güzel sonuçlar bekliyoruz diye konuştu. Ziyarette okul beden eğitimi öğretmeni aynı zamanda Milli Takım Antrenörü Zafer Başar’da hazır bulundu.

Hendek’ten 13 güreşçi katılacak

Bursa’nın Mudanya İlçesinde yapılacak olan müsabakalarda Osman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 5, Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 6 ve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 2 olmak üzere toplam 13 sporcu katılacak. Genç güreşçiler Mudanya’dan madalya ile gelme sözü verdiler.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184