DEMİR, TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU İÇİN GELİYOR

TFF Bayanlar ikinci liginde Amasya eğitim sporu başarıdan başarıya koşturan Hendek’imizin yetiştirdiği başarılı beden eğitimi öğretmeni ve Teknik Direktör Mustafa Demir, Genç Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek.

DEMİR, TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU İÇİN GELİYOR


TFF Bayanlar ikinci liginde Amasya eğitim sporu başarıdan başarıya koşturan Hendek’imizin yetiştirdiği başarılı beden eğitimi öğretmeni ve Teknik Direktör Mustafa Demir, (Hendekspor Bayan Voleybol Antrenörü İdris Demir’in abisi) 19-20 Temmuz tarihinde Sakarya’da yapılacak Genç Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek.

Türkiye’de 90 takım arasında son dörde kalarak yine büyük bir başarıya imza atan Mustafa Demir ve öğrencileri 19 Temmuz cumartesi günü yarı finalde Ankara temsilcisi Fomget Gençlik ve sporu yenerse 20 Temmuzda Antalyaspor -Besem (İzmir) maçının galibiyle final oynayıp bir kez daha Türkiye şampiyonu olmak için sahaya çıkacak.

Bizde erenler Atatürk stadında oynanacak bu müsabakalar için Mustafa Demir hocamıza ve ekibine şimdiden başarılar dileriz.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184