DEMİRSPOR TEK ATIŞLA 3 PUAN SAHİBİ OLDU

Her ne kadar ilk maç olsa da, kazanan ev sahibi olsa da, kaybeden olmadı. Tek üzüntü kırmızı kart oldu!

DEMİRSPOR TEK ATIŞLA 3 PUAN SAHİBİ OLDU


Süper Amatör Futbol Ligi B Grubunda oynanan ilk haftanın maçında, Yeni Hendekspor’u konuk eden Demirspor, Enes’in attığı golle 1-0 galip gelirken, uzatma dakikalarında yeni Hendeksporlu Özkan Marangoz kırmızı kart gördü.

ÇİÇEK GİBİ MAÇ OLDU!

Ev sahibi takım olan Demirspor’un Kulüp Başkanı Muammer Güneş, misafir takım Yeni Hendekspor ile maçın hakemlerine çiçek verirken, her iki takımın kaptanının da bu güzlelliğe ortak olması maça damgasını vurdu.

Bu güzelliklerin tüm takımlar için sezon sonuna kadar devam etmesi istendi. Sahadaki futbol ise o kadar güzel değildi. İki takım da gol atmak için fırsat buldu ama bunları en iyi değerlendiren ev sahibi Demirspor oldu.

Mavi lacivertliler, ilk yarısı 0-0 biten maçın 2.yarısında Enes’in attığı golle rakibini 1-0 yenerek lige galibiyet ile başlamış oldu. Yeni Hendekspor ise iyi oyununu skora yansıtamadı. 

 

DEMİRSPOR:1

 

YENİ HENDEKSPOR:0

 

Saha: Erenler Suni Çim

Hakemler: Yunus Eren*** Oğuzhan Yiğit Karpuz*** Hüseyin Kaçar***

Demirspor: Tolga*** Eyüp*** Cevat*** Samet*** Mertcan**** Cem*** Enes*** (Dk.88 Arda?) Mirsad*** (Dk. 78 Mehmet Furkan*) Mehmet Giray** Emre*** Ercan**

Antrenör: Ahmet Akkuş

Yeni Hendekspor: Mustafa** (Dk.69 Tufan**)Davut** Bahadır** (Dk.64 Hüseyin**) Bekir*** Vural** Hasan** Fattih** (Dk.61 Savaş**) Özkan** Mesut** Semih** Onur**

Antrenör: Sami Bağdatlı

Gol: Dk.60 EAnes (Demirspor)

Kırmızı kart: Dk.90+2 Özkan (Yeni Hendekspor)

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 22:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184