Deplasmanda Gol Sesi Çıkmadı

3.Lig temsilcimiz Hendekspor, deplasmanda Sancaktepe F.K. ile 0-0 berabere kaldı.

Deplasmanda Gol Sesi Çıkmadı

İstanbul deplasmanında Sancaktepe F.K. ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Hendekspor sahadan 0-0 eşitlikle ayrılarak deplasmandan 1 puanla döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısına rakibine oranla daha üstün olan temsilcimiz Hendekspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı ataklar geliştiren her iki takım da gol yollarında etkili olamadı ve karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Hendekspor kırmızı çizgide

Hendekspor deplasmanda aldığı beraberlik ile 26. hafta sonunda 27 puanla 13. sırada yer alırken, düşme hattında bulunan rakipleri ile arasında 1 ve 2 puanlık fark bulunuyor.

Temsilcimizin önümüzdeki karşılaşmalarda galibiyet serisi yakalayarak düşme hattında kurtulması gerekiyor aksi takdirde düşme hattında bulunan takımların üst üste galibiyet almaları durumunda düşme hattında yer alacak.

Sancaktepe F.K.: 0

Hendekspor: 0

Stad: 15 Temmuz Stadı

Hakemler: Furkan Bakan, Murat Şimşek, Recep Gündüz

Sancaktepe F.K.: Furkan, Kazım, Berkay, Gökhan, Ahmet, Edip (Orkun), Eyüp, İsmail, Cemilcan (Mert), Vedat (Ulaş), Doğukan

Teknik Direktör: Atilla Erdoğan

Hendekspor: Mertcan, Sabri, Yavuz, İlkay (Yavuzhan), Enes (Emre), Berkay (Mustafa), Murat, İbrahim, İskender, Barış, Ahmet (Yusuf)

Teknik Direktör: İlhan Var

YORUM EKLE
YORUMLAR
hendekli
hendekli - 2 yıl Önce

bakıyorum da ne medyadan ne her şeyi bildiğini zanneden lakin bilmediğini bilmeyen fitne fesatlardan ses çıkmıyor! hani ne oldu talip toprak gidince takım uçacaktı!hatta playof bile oynardı! takımı talip oynatamıyordu vs. ulan tribünlere bakın bi 100-150 kişi anca.. hendeksporu ayrıştırdınız hendekliden be!

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184