Depremzedeler İçin Hendek’te Turnuva Düzenlendi

Hendek’te depremzedelerinin yararına U-12’lerin katıldığı mini cap turnuvası düzenlendi.

Depremzedeler İçin Hendek’te Turnuva Düzenlendi

Hendek suni çim sahada düzenlenen turnuvaya Hendekspor, Hendek Gençlikspor, Rasimpaşaspor, Yenimahallespor, Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu ve Beylerbeyispor kulüpleri katıldı.

Depremzedeler için saygı duruşu ile başlayan Turnuvayı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, sporcu velileri ve Hendekli futbol severler izledi.

Toplanan yardımlar deprem bölgesine

Mini Cap turnuvasında toplanan yardımların yetkililere teslim edilerek deprem bölgesine gönderileceği öğrenilirken, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı konuşmada, Ülkemizin içinde bulunduğu bu süreçte sizin gibi genç kardeşlerimiz geleceğimizin teminatı olan sizler böyle bir organizasyonun içinde olması bizi gelecek adına ümitlendiriyor.

 Bu organizasyonu tertip eden İlçemizde ve İlimizde faaliyet gösteren, bu organizasyona katılan ve düzenleyen kulüplerimize, hocalarına, futbolcularına ve organizasyonda emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum.

 Buraya katkı olacak miktarın hiçbir önemi yok, önemli olan duyarlı davranmak. Oradaki yaşanan üzüntü ve acılara bir nebze olsun fayda olmak. Bu manada kıymetli bulduğumuz bir organizasyon, tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Protokolden başlama vuruşu

Turnuvanın başlama vuruşunu Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever tarafından yapılırken, Ak Parti Sakarya il Başkanı Yunus Tever yaptığı açıklamada, Çok zor günler geçiriyoruz, rabbim inşallah böyle acılarla bizleri karşılaştırmaz. En kısa sürede de bu işin üstesinden geleceğiz inşallah. Gençlerimizin de böyle duyarlılık gösterip depremzede vatandaşlarımız ve ülkemizin yanında olmak amacıyla böyle güzel bir organizasyona imza atmışlar. Hocalarımızı ve katkısı olan herkesi tebrik ediyor, gençlerimize de başarılar diliyorum ifadelerine yer verdi.

Organizasyonu düzenleyenlerden Antrenör Orhan Kumru, malum 6 Şubatta bir deprem oldu, hepimiz üzüldük. 1999 yılında depremi yaşayan bir İlçe olarak deprem bölgesindeki Vatandaşlarımızı en iyi şekilde anlayanlar bizleriz. Hocalarımız sağolsunlar böyle bir turnuva düzenleyelim, depremzedelere destek amaçlı bir yardım kutusu koyalım düşüncesi ile bu işe soyunduk. Sağolsunlar Başkanlarımız, takımlarımız ve alt yapılarımız bizleri kırmadı ve hatta İstanbul Beylerbeyinden bir takım geldi. 6 takım olarak bir turnuva düzenledik, bu turnuvada bir stant açtık toplanacak olan paraları yetkili birimlere teslim edeceğiz ordan da gerekli yere gidecek.

 Ülkemizin başı sağ olsun, kazanan Hendek, kazanan Türkiye olacak. Çocuklarımız biraz rahatlasınlar. Önce koranavirüs ardından deprem derken çocuklarımız da zor günler geçiriyorlar, onlar için de değişiklik oldu ifadelerine yer verdi.

Tüm katılanlara kupa

Oynanan maçlar sonrası seri penaltı sonucu 2-1 skor ile Rasimpşaspor turnuvanın 1. olurken 2.Hendekspor oldu.

3.Beylerbeyispor,4.Hendek Gençlikspor, 5.Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu 6. Yenimahallespor olurken, Turnuva sonunda Turnuvaya katılan tüm takımlara protokol üyeleri tarafından kupa verildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2023, 22:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayhan Arsal
Ayhan Arsal - 1 yıl Önce

Güzel bir turnuva oldu emeği geçen herkese teşekkür ederim

efeucar
efeucar - 1 yıl Önce

güzel macdı

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184