Derbide Kazanan Akova Barışspor

Akova Barışapor, Yeşilyurt Beldespor’u 1-0 mağlup etti.

Derbide Kazanan Akova Barışspor

Süper Amatör Lig C. Grubu Hendek Derbisinde Yeşilyurt Beldespor ile Akova Barışspor karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ilk Dakikalarından itibaren her iki takım da gol yollarında etkili olmaya çalışırken, 25. Dakikada Yeşilyurt Beldespor’un geliştirdiği atakta Ömer Özkan’ın vuruşu direkten döndü. İlk yarıda her iki takımda gol atma başarısı gösteremedi ve ilk yarı 0-0 eşitlik ile sona erdi.

Akova ikinci yarı kazandı

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımında gol arayışları devam ederlen, 72. Dakikada Yeşilyurt Beldespor’da Kadir ikinci sarı kart sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan itibaren ataklarını sıklaştıran Akova Barışspor, 77. Dakikada geliştirdiği atakta Talha’nın golü ile 1-0 öne geçen taraf oldu. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmada her iki takımda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi ve Akova Barışspor sahadan 1-0 galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puan ile kapayan taraf oldu.

Yeşilyurt Beldespor:0

Akova Barışspor:1

Saha: Hacıkışla

Hakemler: Tayfun Güz, Önder Demir, Ömer Faruk Şahin

Yeşilyurt Beldespor: Tufan, Muhammed, Duhan, Erkan, Y.Emre, Kadir, Levent, Alperen, Recep(Muhammet), Ömer, Enes(Bedirhan)

Antrenör: Vahat Ay

Akova Barışspor: Adem, Bilal, Burak(Fatih), Oktay, Muhammed Ali(Kadir Kaan), Olcay, Talha, Ercan, Tunahan (M.Mustafa), Samet, Emre

Antrenör: Şener Gürsel

Gol:Dk 77 Talha (Akova Barışspor)

Kırmızı Kart:Dk 72 Kadir (Yeşilyurt Beldespor)

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2023, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184