Dereköyspor Sahasında Galip

Hendek Dereköyspor sahasında Modafen F.K.’yı 4-0 mağlup etti.

Dereköyspor Sahasında Galip

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11.Grup maçında Hendek Dereköyspor ile Modafen F.K. karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada Lig başladığından bugüne kadar ilk kez kendi sahası ve seyircisinin önüne çıkan Hendek Dereköyspor rakibine göre daha üstün oynadı.

Hendek Dereköyspor, 21. Dakikada geliştirdiği atakta Ömer Taşkın’ın golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı Dereköyspor’un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Hendek Dereköyspor olurken, 47. dakikada geliştirdiği atakta Ömer Taşkın kendisinin ve takımın 2. Golünü atarak skoru 20’a getirdi. Ataklarını sıklaştıran Hendek Dereköyspor 52.Dakikada Yasin ile skoru 3-0’a getirirken, oyunu rakip sahaya yansıtan Hendek Dereköyspor 64. Dakikada Muhammed’in golü ile karşılaşmayı 40 galibiyet ile tamamladı.

Hendek Dereköyspor:4

Modafen F.K:0

Stat: Haçıkışla

Hakemler: Betül Baykan, Mehmet Ali Keskin, Murathan Çomoğlu,Keman Erol

Hendek Dereköyspor:S.Gökberk, Engin, Ersin(Berat), M.Ogün(Emirhan), Ömer Narman, Berat, Muhammed, Burak(İlkay), Yasin(Serhat), Ömer Özkan(Batuhan), Ömer Taşkın

Teknik Sorumlu: Berk Yusuf Yıldız

Modafen F.K: F.Eren, Umut, Hasan, T.Batuhan, Nailcan, Naim(C.Eren), Samet, Emirhan, Tunahan(Boran), E.Niyazi(Fatih), Kerem(Anıl)

Teknik Sorumlu: Burak Kaman

Goller: Dk 21-47 Ömer Taşkın, Dk 52 Yasin, Dk 64 Muhammed(Hendek Dereköyspor)

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2022, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184