Dereköyspor Şampiyonluğu Kutladı

Hendek Dereköyspor Şampiyonluk kutlaması yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Dereköyspor Şampiyonluğu Kutladı

Süper Amatör Lig’de Şampiyonluk olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Hendek Dereköyspor, Şampiyonluğu Yönetim, Teknik Heyet, Futbolcular ve Taraftarları ile birlikte kutladı.

Yönetim, Teknik Heyet, Futbolcular ve Taraftarlar Dereköy meydanında düzenlenen Şampiyonluk kutlamalarında gönüllerince eğlendi.

Şampiyonluk gecesine yoğun katılım

Yöresel sanatçılar Erkan Yeşilyurt, Şeref Akgün, Bayram İslam ve Ömer Katı’nın sahne aldığı Şampiyonluk gecesine Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkan ve Yöneticileri, ASKF Yönetimi, Spor Kulübü Başkanları, Yöneticiler, Antrenörler, Dereköyspor Kulüp Başkanı, Yönetimi, Teknik Heyet, Sporcular, Aileleri ve Dereköyspor’lu taraftar katıldı.

BAL’da elimizden geleni yapacağız

Şampiyonluk kutlama gecesine katılanları misafirleri selamlayarak kısa bir konuşma gerçekleştiren Dereköyspor Kulüp Başkanı Yusuf Çulhaoğlu, Bölgesel Amatör Lig’de ellerinden geleni yapacaklarını dile getirerek, Şampiyonlukta emeği geçen Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcularımızı kutluyorum, emeklerinize sağlık diyerek şampiyonluk gecesine katılan herkese teşekkür etti.

Plaket takdimi

Konuşmaların ardından Hendek Dereköyspor’a verdikleri desteklerden dolayı İrfan Zandoğlu, Yalçın Yayla, Hasan Zandoğlu ve Pınar Demir’e plaket takdim edilmesinin ardından taraftarlar yöresel sanatçıların ezgileri eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenerek şampiyonluğun tadını çıkarttılar.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2022, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184