Dereköyspor Son Dakikada Kaybetti

Hendek Dereköyspor sahasında Tekirdağspor’a 3-2 mağlup oldu.

Dereköyspor Son Dakikada Kaybetti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup 7. Hafta karşılaşmasında Hendek Dereköyspor İle Tekirdağspor karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Dereköyspor olurken, 2. Dakikada Ömer Özkan’ın golü ile 1-0 öne geçen taraf oldu. Golden sonra toparlanan konuk ekip Tekirdağspor 19. Dakikada Mustafa’nın golü ile skora eşitlik getirdi.

Golün ardından toparlanan Hendek Dereköyspor 37. Dakikada kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Ömer Taşkın’ın golü ile Hendek Dereköyspor 2-1 öne geçerken, golün hemen ardından 38. Dakikada Hendek Dereköyspor’da Muhammed gördüğü Kırmızı Kart ile oyun dışı kaldı.

Geride kalan dakikalarda gol olmayınca ilk yarı Hendek Dereköyspor’un 2-1 üstünlüğüyle sone erdi.

Dereköyspor son dakikalarda yıkıldı

İkinci yarıya atak başlayan konuk ekip Tekirdağspor 51. Dakikada geliştirdiği atakta Mustafa’nın golü ile skora tekrar eşitlik getirirken, karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmada Dereköyspor 10 kişi kalmasına rağmen oyundan kopmadı  fakat yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi.

Son dakikalarda ayaklarını sıklaştıran Tekirdağspor 86. Dakikada geliştirdiği atakta Birol’un golü ile skorda üstünlüğü sağladı. Son dakikalarda Tekirdağspor’da Hüseyin Kırmızı Kart ile oyun dışı kalırken, uzatma dakikalarında gol olmayınca konuk ekip Tekirdağspor maçı 3-2 kazanan taraf oldu.

Haçıkışla Stadında eski tribünlerin biraz alçak olması yeni yapılan tribün gibi yapılmasını veyahut tribünlerin biraz daha kaldırılmasını isteyen seyirciler, sahamızı güzelleştirdiler soyunma odalarındada ve yedek kulübelerinde bazı eksikler var onlara bir el atılmasını istiyoruz diyerek talepte bulundular.

Hendek Dereköyspor: 2

Tekirdağspor: 3

Stat: Haçıkışla Stadı

Hakemler: Fikret Hakan Abay, Kaan Ergin, İsyas Samet Yelen, Sinan Karakaş

Hendek Dereköyspor: S.Gökbertk, Engin, Ersin, Serdar, Ömer Narman, Berat, Muhammed, Enes, Yasin (İsmail), Ömer Özkan (S.Selim), Ömer Taşkın (B.Berke)

Teknik Sorumlu: Berk Yusuf Yıldız

Tekirdağspor: Erhan, Hüseyin Onan, Hakan, Hüseyin Akça, Aygün (Burak), Mahmut (Kadirhan)(Oktay), Sabrican (Salih), Eren, Mustafa, Birol, Berkay

Teknik Sorumlu: Bülent Daştan

Goller: Dk 2 Ömer Özkan, Dk 37 Ömer Taşkın (Hendek Dereköyspor) Dk 19-51 Mustafa Dk 86 Birol (Tekirdağspor)

Kırmızı Kart: Dk 38 Muhammed (Hendek Dereköyspor) Dk 90 Hüseyin (Tekirdağspor)

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2022, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184