Dereköyspor’dan Kahvaltı

Hendek Dereköyspor Yönetimi İlçe Protokolünü Kahvaltı programında misafir etti.

Dereköyspor’dan Kahvaltı

Hendek Dereköyspor Yönetimi, Teknik Heyet ve Futbolcuların da katıldığı kahvaltı programında İlçe Protokolünü misafir etti.

Kahvaltı programına Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Hendek Esnaf Odaları Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Hendekspor Başkanı Murat Kaya, Akova Barışspor, Hendek Veteranları, Yeşilyurt Beldespor, Çamlıcaspor, Hendek Gençlikspor Yönetici ve Teknik Ekipleri ve Hendekli Basın Mensupları katıldı.

Hendek için mücadele ediyoruz

Kahvaltı programında Dereköyspor adına konuşan Fatih Sunman, bu toplantımızın özel bir amacı yok. Bugün Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Hendekspor ve Hendek Dereköyspor olarak maçlarımız var. Maçlar öncesi hem moral depolamak hem de sohbet edebilmek amacıyla bir araya geldik. Hendekspor da Hendek Dereköyspor’un da amacı Hendek ismini daha ileriye taşıma mücadelesidir. Bu anlamda programımıza katılımından dolayı teşekkür ediyor, bugünkü karşılaşmalarda her iki yakınımıza da başarılar diliyorum diye konuştu.

Kahvaltı programında Dereköyspor Yönetimi tarafından programa katılan misafirlere Dereköyspor atlısı hediye edilirken, program içilen çaylar ve yazılan hoş sohbetler sonrası günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184