Dikmen Derbisi Nefes Kesti

Kaymakamlık Kupası günün ikinci maçında Dikmenspor, Dikmen Gençlikspor’u 1-0 mağlup etti.

Dikmen Derbisi Nefes Kesti

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası günün ilk karşılaşmasında Dikmenspor ile Dikmen Gençlikspor karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklarla başlayan ve kıyasıya mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, Dikmen derbisi izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlik ile sonuçlandı.

Tartışmalı kararlar tepki topladı

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki Dikmen takımının kıyasıya mücadelesi devam ederken, yaşanan pozisyonlar sonrası karşılama hakemine verdiği kararlar nedeniyle tepki gösterdiler.

Tartışmalı pozisyonlar ile devam eden ve son dakikasına kadar kıyasıya mücadeleye sahne olan karşılaşmanın 49. Dakikasında serbest vuruş kazanan Dikmenspor Savaş’ın golü ile 1-0 öne geçen taraf olurken gol sonrası karşılaşma hakemine tepki gösteren Dikmen Gençlikspor’lu oyuncular serbest vuruş işaretinin verilmeden kullanıldığını dile getirse de karşılaşma hakemi gol kararını yineledi ve Dikmen derbisinin kazananı 1-0’lık skor ile Dikmenspor oldu.

Karşılaşma sonucu her iki takım oyuncularının birbirlerini tebrik ederek başarı dileklerinde bulunması izleyicilerden de alkış aldı.

Dikmenspor: 1

Dikmen Gençlikspor: 0

Hakem: Yücel Demir

Saha: Hendek Orman İşletme

Dikmenspor: Coşkun, İdris, Erkan G. Erkan P., Savaş, Kadir, Samet, Hamza, Uğur, Muhammed, Bilal, Selçuk, Yusuf, Vural.

Teknik Direktör: Adem Göçlü

Dikmen Gençlikspor: Emrah, Soner, Selami, Uğur Ç., Oğuz, İhsan, Uğur K., Aytekin, Mehmet, Şenol, Ender.

Teknik Direktör: Fırat Akdağ

Goller: Dk 49 Savaş (Dikmenspor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184