DÜNYA ŞAMPİYONU HENDEK’Lİ KARATECİLER İLE BULUŞTU

Karate Dünya Şampiyonu Haldun Alagaş Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları ile buluşarak seminer verdi.

DÜNYA ŞAMPİYONU HENDEK’Lİ KARATECİLER İLE BULUŞTU


Genç sporcularla antrenman yapan dünya rekorunu da elinde bulunduran Dünya şampiyonu Haldun Alagaş, genç sporculara yeni teknikleri gösterdi.

Başarılı profili ile Mütevazı ve Alçak gönüllü tavırlarıyla da dikkatleri üzerine çeken Dünya rekorunu elinde bulunduran şampiyon Karateci Haldun Alagaş verdiği seminerde genç sporcular ile yakından ilgilenerek farklı farklı teknikler gösterdi.



İki bölümden oluşan seminerde Antrenman sonunda genç sporculara Reaksiyon çalışması yaptırdı.

Gençlere rakiplerinizi iyi tanıyın ve iyi izleyin. İnşallah bu çalışmalarınızın karşılığını en kısa zamanda alırsınız diyen Dünya Şampiyonu Haldun Alagaş Hendek’te olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek kendisini davet eden Antrenör Nurkan Kayacık’a teşekkür etti.
Genç sporcuların geleceğe hazırlanmasına katkı veren Haldun Alagaş'ın semineri ve teknik uygulamaları ilgiyle izlendi.
Seminer sonunda Dünya şampiyonu Haldun Alagaş’ın aralarında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, bizleri kırmayıp antrenmanımıza katıldığı için teşekkür ederiz. Şampiyona öncesi sporcularımıza güzel moral oldu. Bilgi ve tecrübelerini sporcularımıza aktardığı için kendisine çok teşekkür ederiz dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184