Dünya Şampiyonuna Özel Karşılama

Hendekli Dünya Şampiyonu Yusuf Eren Temizel’e görkemli karşılama.

Dünya Şampiyonuna Özel Karşılama

Ümit Genç ve U21 Dünya Karate Dünya Şampiyonu Hendek Karate Takımı Sporcusu Yusuf Eren Temizel’e karşılama töreni düzenlendi, tören sonrası 250 Karate sporcusu üst kuşağa terfi etti.

Tören Saygı duruşu ve iltiklal marşının okunmasıyla başladı.

Şampiyona özel düzenlenen ve Aşk-ı Ala Düğün ve Organizasyon Salonunda düzenlenen özel geceye Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Mesut Eyigün, Hendek Esnaf Odaları Başkanı Yaşar Demirel, Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Hatun Albayrak, Sakarya Karate İl Temsilciliği Esra Atış, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioglu, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, Hendek Halk Eğitim Müdür Osman Yılkın, Şampiyon Sporcular, Karateciler ve Aileleri katıldı.

Babaoğlu: Hepinizi Tebrik Ediyorum

U21 yaş altı Dünya Karate Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Yusuf Eren Temizel’i tebrik ederek söze başlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Özellikle belirtmeliyim neyle uğraşırsanız uğraşın aile desteği çok önemli. Bu önemli başarılarda sporcumuz ve hocaları kadar ailesininde çok büyük emekleri var.

 Bize bu gururu yaşattığı için Yusuf kardeşimize, ailesine ve hocalarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca terfi edip diploma almaya hak kazanan sporcularımızı da tebrik ediyorum. Yusuf Eren onlar için güzel bir örnek oldu.

2019’ da sevgili Nurkan Kayacık hocam Yusuf eren’in geleceğinin parlak olduğunu söylemişti bizlere dediği gibide oldu. Onunda bu şampiyonlukta payı çok büyük. Birlikte daha nice şampiyonlar yetiştirip Hendek’i gururlandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kupa ile İlçe turu

Düzenlenen özel gece öncesi Dünya Şampiyonu Karateci Yusuf Eren Temizel, Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon ile İlçe Merkezinde Şampiyonluk Kupası ve Madalyası ile şehir turu attı. Vatandaşların sevgi gösterileri ve başarı dilekleri ile karşılaşan Temizel duygu dolu anlar yaşadı. Şehir turu sonrası Dünya Şampiyonu için özel gece düzenlendi.

Duygu dolu anlar yaşandı

Şampiyona özel düzenlenen gecede Temizel’in Dünya Şampiyonluğu öncesi ve Şampiyonluk süreçlerinin yer aldığı fotoğraf ve videolar izleyicilerin beğenisine sunulurken, Dünya Şampiyonunu yetiştiren Milli Takım Antrenörü Nurkan Kayacık, geceye katılan Şampiyon Sporcularının ve Öğrencilerinin konuşmaları ile birlikte duygu dolu anlar yaşadı.

250 Sporcu bir üst kuşağa terfi etti

Özel gece sonunda Hendek Belediyesi Karate Takımında bulunan 250 Sporcu bir üst kuşağa terfi ederken, terfi eden sporcuların terfi belgeleri geceye katılan protokol üyelerince takdim edildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim çoban
İbrahim çoban - 1 yıl Önce

MaşAllah
Gurur duydum
RABBİM başarılarının devamını daim eylesin inşaAllah.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184