Dünya Yürüyüş Gününde Zirveye Yürüdüler

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Hendek Gençlik Merkezince Dünya Yürüyüş Günü'nde doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Dünya Yürüyüş Gününde Zirveye Yürüdüler

Hendek Gençlik Merkezi Müdürü Orhan Karagözlü ve Gençlik Liderleri eşliğinde gönüllüler ve sporcu gençler eşliğinde Dikmen Yaylası zirvesine çıkıldı.

Gençler hem eğlendi, hem de birlikte spor yaparak sağlıklı bir gün geçirdiler.

Hendek Gençlik Merkezi yaklaşık 40 katılımcıyla Dünya Yürüyüş Gününde Sakarya’nın en yüksek noktası olan Dikmen Yaylası Zirvesine Doğa Yürüyüşü gerçekleştirdi.

Temiz havayı fırsat bilerek Dikmen Yaylası eteklerinde gençlerle, çeşitli aktiviteler yaparak doyasıya eğlenildi. Doğayı Sev! Yeşili Koru! Yayla; Temiz Hava Dolu! Sloganıyla yürüyüş yaparak Dikmen Yaylasına geldiler.

Kim daha güçlü? Diyen gençler, Dikmen yayla havasında mas güreşi yaparak hünerlerini sergiledi. Yürüyüşe katılan gençler, temiz hava eşliğinde fubol ve halat çekme yarışması oynadıktan sonra geleneksel okçuluk sporunu yakından tanıma fırsatı buldular. Doğa yürüyüşümüze ve etkinliklerimizin ardından gençlerimize çeşitli ikramlar yapıldı.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; Dikmen Yaylası doğa yürüyüşümüze katılıp, etkinliğimizin daha verimli geçmesine vesile olan gönüllü gençlerimize, sporcu gruplarına ve antrenörlerimize teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2020, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184