EGEMENLİK KUPASI BOKS MÜSABAKALARI YAPILDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ve Sakarya Boks İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programında yer alan iller arası 23 Nisan Egemenlik Kupası Boks Müsabakaları Sakarya spor salonunda yapıldı.

EGEMENLİK KUPASI BOKS MÜSABAKALARI YAPILDI


Müsabakalara Alt Minik - Üst Minikler ve Bayanlar kategorilerinde olmak üzere  Kocaeli, Bursa, Yalova, Bolu ve Düzce illeri katıldı. Şampiyonada toplamda 35 maç yapılarak 70 sporcu kıyasıya mücadele etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih KOŞU müsabakaları izleyerek minik sporcuları kutladı ve madalya takdim etti.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde İl Antrenörü olarak görev yapan Ercan ALTUN, Haziran ayında yapılacak olan Minikler Türkiye Boks Şampiyonası için hazırlık maçları yapıldığını ifade ederek Sakarya’nın boksta söz sahibi bir il olacağını belirtti. Antrenör ALTUN, “Yıldız Bayanlar Avrupa Şampiyonası Haziran ayında yapılacak.  Türkiye şampiyonumuz Beyza Fatma Özçakar'ında  Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlık maçı yapması performansını geliştirmesi açısından önemli” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184