Erbaa’dan Mağlup Dönüyoruz

Hendekspor deplasmanda Erbaaspor’a 3-0 mağlup oldu.

Erbaa’dan Mağlup Dönüyoruz

3. Lig temsilcimiz Hendekspor deplasmanda Erbaaspor ile karşı karşıya geldi.

Erbaaspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşma karşılıklı ataklar ile başladı. Ev sahibi Erbaaspor’un daha etkili oynadığı karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da yakaladıkları pozisyonları değerlendiremezken ilk yarı 0-0 eşitlik ile sonuçlandı.

İkinci yarı 10 kişi kaldık

Karşılaşmanın ikinci yarısı Hendekspor’un başlama vuruşu ile başladı. İkinci yarı her iki takım da rakip kalelere ataklar düzenlerken karşılaşmanın 59. Dakikasında Hendekspor’lu Enes gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Erbaaspor 74. Dakika’da Murat’ın golü 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Erbaaspor 84. Dakikada Mustafa kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0’a getiririrken, 90+3’de Rıfatcan ile karşılaşmanın skorunu belirledi.

Erbaaspor: 3

Hendekspor: 0

Stat: Erbaa İlçe

Hakemler: Furkan Bakan, Ahmet Bingöl, Samet Kaya

Erbaaspor: Berat, İsmail, Mümin (Alperen) Yusuf (Beyduhan), Tolga, Emirhan, Durmuş Can, (Halil) Suphi, Yahya (Batuhan), Arif, Murat (Rıfatcan)

Teknik Direktör: Hasan Basri Kara

Hendekspor: Bülent, Sabri, Burak (Barış), Muharrem (Yusuf), İlkay (Yavuz), Enes, Berkay, İskender, Mustafa, Emirhan (Hakkı), Muhammet

Teknik Direktör: Talip Toprak

Goller: Dk. 74, 84 Murat, 90+3 Rıfatcan (Erbaaspor)

Kırmızı Kart: Enes Tok

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2021, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184