Fenerbahçe’li Sporcular Hendek’te

Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya ve İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan’ı makamında ziyaret ederek Forma hediye ettiler.

Fenerbahçe’li Sporcular Hendek’te


Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu Koordinatörü İbrahim Baysel, Fernerbahçe kulübü alt yapı sporcuları Gürhan Üreyen, Türkay Akın ve Hendek alt yapı sporcuları ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyaret sonrası Sporcular Fenerbahçe A takımı sporcularının imzaladığı formayı Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya’ya hediye ettiler.

Başsavcı Sebahattin Erkaya Fenerbahçe takımı oyuncuları ve Futbol Okulu Koordinatörü İbrahim Baysel’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Baysel ve Fenerbahçeli oyuncular Başsavcı’yı ziyaretin ardından Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan’ı da makamında ziyaret ederek imzalı forma hediye ettiler.

Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu Koordinatörü İbrahim Baysel “Hendek’imizin evladı olan ve Fenerbahçe alt yapısına giden sporcumuz Türkay Akın ve Alt yapı oyuncularından Gürhan Üreyen’i Hendek’te ağırladık. Fenerbahçe takımı oyuncularımızın imzaladığı formaları Başsavcımıza ve İlçe Emniyet Müdürümüze takdim ettik. Hendek Futbol okulu olarak daha çok yetenekli genci yetiştirerek Fenerbahçe’mize göndermek ve kazandırmak olacak. Bunun için de çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Hendek’te 2005-2009 doğumlular için Hendek Fenerbahçe kız futbol okulu kuruldu. 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184