Fight Akademi Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Hendek Şampiyonlar Fight Akademi Spor Kulübü çalışmalarına bütün yaş ve kilo kategorilerinde aralıksız devam ediyor.

Fight Akademi Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Kulüpde gençler kategorisinde müsabakalara çıkacak olan sporcular 11-16 Hazirandaki Türkiye Şampiyonasına hazırlanırken, diğer yandan minik - yıldız yaş ve kategorisindeki sporcular 20-21-22 Mayısda Kastamonuda yapılacak olan Kulüp sporcularının gelişimi için üç gün sürecek sporcu gelişim kampına katılım sağlayacaklardır.

Muay Thai Milli Takım Antrenörü Erkan Yılmaz, sporcularının gelişimi açısından bu gibi organizasyonlara Türkiye’nin neresinde olursa olsun bu kamplara katılım sağlayacaklarını açıkladı.

Sporcularının gelişim göstermesi için Kastamonu'da Wushu ve Muay Thai branşlarında sayısız Milli Sporcu yetiştiren Gürcistan asıllı Milli Takım Antrenörü Bekir Şhukakidze hocanın eşliğinde günde üç antrenman yaparak yapılacak olan Türkiye Şampiyonalarına hazırlanacaklar.

Kulüp Antrenörü Hendeğimizin Profesyonel Muay Thai'de başarıdan başarıya koşan sporcusu Özgenur Avcıl yaptığı açıklamada, Hendeğimizin gençleri bizim herşeyimiz.

Muay Thai branşı olarak  bizler nekadar gencimizi sokaklardan ve beladan spor sayesinde uzaklaştırıp onları başarılı bir sporcu başarılı bir birey haline getirebiriz onun çabası içindeyiz diyerek sözlerini her zaman önemle ısrarla dile getirdiği "Biz sahip çıkmazsak başkaları sahip çıkar" sloganını tekrar ederek sözlerini noktaladı.

Kastamonu'da yapılacak kampa Hendeğimizin başarılı çocuklarına destek olan Maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Hendek Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim Acır'a, Sakarya 25. dönem Milletvekilimiz Sayın Ali İnci beye ve Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Salonumuzda haftanın her günü günde beş seans olarak derslerine devam ettiklerini belirterek her yaş kategoride çocuklara, sadece  bayanlara özel ders ve yetişkin erkeklerin günün stresini atması için ders seansları aldıklarını belirterek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2022, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184