Fight Akademi Şampiyonaya Hazırlanıyor

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübünden Türkiye Şampiyonasına hazırlık.

Fight Akademi Şampiyonaya Hazırlanıyor

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü 31 Ocak / 6 Şubat Tarihleri arasında Antalya / Kemer – Göynükte yapılacak olan Muay Thai Federasyonu 2023 Yılı faaliyet programında yer alan ‘’Çocuklar Gençler ve U23 Ümitler Türkiye Şampiyonası’na” yoğun bir şekilde hazırlanıyor.

Sporcularımıza güveniyoruz

Kulüp Antrenörü ve aynı zamanda Muay Thai Milli takım antrenörü olan Erkan Yılmaz yaptığı açıklamada kulüp tarihinin en kalabalık müsabaka ve yarışmacı kadrosuyla maçlara hazırlandıklarını dile getirdi. Yılmaz müsabakalara 19 Sporcu ve 2 Antrenörle katılacaklarını ve çok çalıştıklarını bu çalışmaların karşılığını alacaklarını düşündüğünü söyledi. Muay Thai branşı diğer branşlara göre daha sert ve daha temaslı olduğu için derece yapmanında bir hayli zor olduğunu fakat sporcularının yeni olmalarına rağmen onlara sonuna kadar güvendiğini sözlerine ekledi.

Hendek’in çocuklarına güvenin

Hendek Şampiyonlar Fıght Spor Kulübü yardımcı antrenörü profesyonelde başarılı sporcumuz Özgenur Avcıl, oluşturdukları takım içerisinde tecrübeli ve yeni sporcularının bulunduğu, bu güzel dağılımdan başarınında gelebileceğini yeter ki Hendeğin çocuklarına güvenilmesi gerektiğini, söyledi. Hendeğin Sporda Karate, Güreş, Masa tenisi, ve takım sporlarında Futbolda, Hentbolda çok başarılı olunduğunu ve bu başarılı kulüpler kervanına Muay Thai olarak bizde gireceğiz diyerek iddialı olduklarını belirtti. Hendeğin çocuğuna, Gencine, sporcusuna sahip çıkan kim varsa hepsine minnettar olduklarını ve ayrı ayrı teşekkür ettiklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2022, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184