Fıght Akademi Spor Kulübü Kütahya'dan Zaferle Döndü

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü Kütahya'da yapılan Minik-Yıldız Muay Thai Türkiye Şampiyona katıldığı dört sporcusundan Ahmet Hasan Ateş yaptığı beş maçıda kazanarak Kilosunda Türkiye Şampiyonu oldu.

Fıght Akademi Spor Kulübü Kütahya'dan Zaferle Döndü

Kulüp ve Milli Takım Antrenörü Erkan Yılmaz  yeni bir kulüp olmamıza rağmen 1.5 yılda ciddi bir başarıya imza attıklarını çok çalıştıklarını ve yapılan çalışmaların karşılığını fazlasıyla aldıklarını ve maçlara katılan diğer sporcularınında canla başla mücadele ettiklerini ama rakiplerinden çok heyecanlarına yenik düştüklerini dile getirdi. Şampiyonu karşılamaya gelen sporcularına ve ailelerini teşekkür etti.

Kulüp antrenörü Özgenur Avcıl sağlam, istikrarlı ve planlı çalışmalarının meyvelerini topladıklarını belirtti. Avcıl sözlerine şöyle devam etti, en küçük yaş kateğorisinden en büyük yaş kategorisine kadar sıkı bir şekilde çalıştıklarını inşallah bundan sonraki bütün müsabakalardan 1.likle ayrılıp Hendeğimizi gururlandırmaya devam edeceklerini belirtti.

Erkan hoca kendilerine destek veren  önce Hendek halkına, 25.dönem Sakarya Millet Velilerimiz Sayın Ali İnci'ye Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu'na, değerli Başkan Yardımcılarımıza, Gençlik ve spor il Müdürümüz Sayın Nevzat İnanç'a, Hendek ilçe Spor Müdürümüz Sayın Süleyman Akıcı'ya, Hendek Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Osman Yılkın'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184