Fıght Akademi Spor Kulübü'nde Yeni Hedefler

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü olarak Ağustos ve Eylül aylarında yapılacak olan şampiyonalara hazırlıklara başlandı.

Fıght Akademi Spor Kulübü'nde Yeni Hedefler

Muay Thai Milli Takım ve Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü Antrenörü Erkan Yılmaz, yeni kurulmuş bir kulüp olmalarına rağmen Lisans sayılarının 100'e yaklaştığını ve lisanslı, lisanssız 150'nin üzerinde sporcuya sahip olduklarını dile getirdi.

Erkan Yılmaz, Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü'nde hedeflerin bitmeyeceğini ve her yaş ve kategoride müsabakalara hazırlandıklarını ve aynı zamanda okul öncesi çocuklar, gençlere ve sadece bayan hoca eşliğinde veteran bay bayan derslerid e vererek, Hendek'imizde kendisini savunmak isteyen, spor yapmak isteyen 7'den 70'e herkeze spor yaptırdıklarını belirtti.

Yılmaz ayrıca, Haziran ayında minik yıldızlar, Kasım ayında EMF Euro Cup maçlarına da yarışmacı sporcular hazırladıklarını ifade etti.

Her şeyden önce Hendek'imizin profesyonel anlamda Kick Boks, Muay Thai branşlarında en çok maç yapan kadın sporcu ünvanını elinde bulunduran değerimiz Özgenur AVCIL'ı amatör maçlar haricinde profesyonel maçlara hazırladığını birçok organizatör ve organizasyondan teklif geldiğini belirten Yılmaz, "Kalitemize ve kariyerimize yakışır rakipleri değerlendireceklerini" belirtti.

Yılmaz, "Amatör ve profesyonel her organizasyona destek veren Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu'na, Başkan Yardımcılarımız Hüdaverdi Bahadır'a ve Fatih Öztürk'e, Hendek'imizin spor  anlamında gençlerine çok şeyler katan tesisleşmenin ve alt yapıların önünü açan Sayın Vekilimiz Ali İNCİ Beyefendiye, Hendek İlçe Spor Müdürümüz Sayın Süleyman Akıcı'ya, TOHM İl Koordinatörümüz Sayın Feyzullah Köstereli'ye ve Herşeyden önce bizleri hiçbir zaman yanlız bırakmayan saygıdeğer HENDEK halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız." diyerek, sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184