Fıght Spor Kulübü Gebze'den Şen Döndü

Hendek Şampiyonlar Fıght Spor Kulübü, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde düzenlenen İller Arası Muay Thai Turnuvası'na katılan sporcularıyla gurur kaynağı oldu.

Fıght Spor Kulübü Gebze'den Şen Döndü

Hendek Şampiyonlar Fıght Spor Kulübü Sporcuları Gebze'den şen döndü.

Yılmaz: Gençlerimizde gelecek var

Turnuvaya katılan çocuklarının performansından memnun olan Kulüp Antrenörü Erkan Yılmaz, "Kulüplerinin yeni bir kulüp olduğunu, fakat buna rağmen çok güzel maçlar çıkardığını dile getiren Erkan Yılmaz hoca, gençlerimizde gelecek var" diyerek sözlerini noktaladı.

Cuma, Cumartesi, Pazar üç gün devam eden maçlarda minik-yıldılar kategorisinde 2 altın, 2 gümüş,  3 bronz madalya, gençler kategorisinde 3 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya, büyükler kategorisinde ise 1 altın, 1 gümüş madalya, toplamda ise 15 madalya kazanarak turnuvaya damga vurdu.

Avcıl: Gençler istedikleri zaman dağları bile devirir

Kulüp Antrenörü Özgenur Avcıl ise, "Bu gençlere güvenmeleri gerektiğini ve onların istedikleri zaman dağları bile devireceğini, sporcularını performanslarından dolayı kutlayarak destek veren herkese teşekkür etti."

Milli Takım Antrenörü Erkan Yılmaz, "Kulüp ve sporcular olarak ideallerinin ve hedeflerinin olduğunu, bundan sonra daha iyi hazırlanarak güzel ve daha büyük başarılar elde edeceklerini" dile getirdi. Yılmaz, ‘’Siz Sahip Çıkmazsanız Başkaları Sahip Çıkar’’ sözlerinden sonra basın mensuplarına teşekkür ederek sözleri noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184