FİLENİN SULTANLARININ RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Bayanlar Voleybol 1.ligi temsilcimiz Hendekspor’un rakipleri ve maçları belli oldu. Belediye Başkanı İrfan Püsküllü yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Voleybol takımının antrenmanını ziyaret etti.

FİLENİN SULTANLARININ RAKİPLERİ BELLİ OLDU


Hendek Kapalı spor salonunda Lig hazırlıklarını sürdüren Hendekspor Bayan Voleybol takımının antrenmanına katılan Belediye Başkanı İrfan Püsküllü sporcularla birlikte kısa bir süre voleybol oynadı.

Bayan Voleybolcuların Antrenmanını ziyaret eden Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, sporculara ve teknik heyete yeni sezonda başarılar diledi.

Bayan Voleybol 1. Ligi B grubunda yer alan Hendekspor’un rakipleri İlbank, Pursaklar Voleybol İht., TED Ankara Kolejliler, Karayolları, Kazan Belediye, Numunespor, TVF Spor Lisesi, Bartın Polis Gücü, Bolu Belediye, Elazığ DSİ, Gümüşhane Gençlerbirliği, Samsun Büyükşehir Anakent ve MSK Urfa oldu.

Hazırlıkların devam ettiğini dile getiren Antrenör İdris Demir, sezona hazır bir şekilde gireceğiz. Elimizden geldiğince güzel bir şekilde mücadele ederek ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184