Final Maçında Sakarya Dayanışması

Hendek Masterlar Takımı Antalya’da düzenlenen turnuvada yarı finale yükseldi.

Final Maçında Sakarya Dayanışması

İlçemiz Esnaflarından oluşturulan Hendek Masterlar takımı Antalya Manavgat’ta gerçekleştirilen Masterlar turnuvasında yarı finale yükselme başarısı gösterdi.

Turnuvada Sakarya dayanışması

Yarı finalde eşleştiği ve Organizasyon Komitesi tarafından oluşturulan Manavgat takımının statüye uygun olmayan oyuncu oynatması ve her maça yeni oyuncular getirmesi sebebi ile hükmen mağlup sayılması itirazı Komite tarafından kabul edilmezken, Hendek Master takımı yapılan bu haksızlık karşısında yarı final maçına çıkmadı.

Finale kalan Sakarya Master takımı ise Hendek takımına yapılan bu haksızlığa duyarsız kalmayarak final maçında finalist olması gereken Hendek takımı dışında hiçbir takımla final oynamayacaklarını belirtti ve final maçına çıkmadı.

Soylu gol krallığına gidiyor

Sakarya ve Hendek takımlarının bu örnek dayanışması iki camia tarafından takdirle karşılandı. Turnuvada Hendek takımımızda oynayan ilçemizin değerli sporcusu Hakan Soylu jeneriklik gollerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 7 golle gol krallığında 1. sırada olan Soylu kalitesini bu organizasyonda da gösterdi.

Tüm arkadaşlarımızı kutluyorum

İlçemizi başarı ile temsil eden Hendek Master takım sorumlusu Mustafa Yılmaz, kendi imkanlarımızla katıldığımız bu turnuvada keyifli ve başarılı bir turnuva geçirdik. Bizler Hendekli esnaflar olarak bu oluşumu gerçekleştirdik ve arkadaş grubu olarak özel turnuvalara katılıyoruz. Hakan Soylu kardeşimiz de bizi kırmayarak  bu yıl bize katıldı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Kalecimiz Selim Ertuğrul grup maçlarında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Takımdaki tüm arkadaşlarımı bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca bizi haksızlık karşısında yalnız bırakmayan ve yanımızda duran Sakarya Masterlar takımına teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyorum ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184