Gaffar Okkan, Orman İşletmeyi Kolay Geçti

Kaymakamlık Kupası günün ilk maçında Şehit Ali Gaffar Okkan Futbol Takımı, Hendek Orman İşletme’yi 4-1 mağlup etti.

Gaffar Okkan, Orman İşletmeyi Kolay Geçti

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası günün ilk karşılaşmasında Şehit Ali Gaffar Okkan Futbol Takımı ile Hendek Orman İşletme karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Şehit Ali Gaffar Okkan Futbol Takımı 5. ve 6. Dakikada Sinan’ın golleri ile 2-0 öne geçen taraf olurken, gollerin ardından toparlanan Hendek Orman İşletme 21. Dakikada Samet ile farkı 1’e indirirken golün hemen ardından 22. Dakikada İsmail’in golü ile Gaffar Okkan Futbol Takımı farkı tekrar 2’ye çıkarttı ve karşılaşma Şehit li Gaffar Okkan Futbol Takımının 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Zorlanmadan kazandı

Karşılaşmanın ikinci yarısında kontrollü oynayan Gaffar Okkan Futbol Takımı ikinci yarının hemen başında 26. Dakikada bulduğu gol ile farkı 3’e çıkartırken karşılaşmada başka gol olmayınca Şehit Ali Gaffar Okkan Futbol Takımı sahadan 4-1’lik net skorla ayrıldı.

Hendek Orman İşletme: 1

Şehit Ali Gaffar Okkan: 4

Hakem: Furkan Kocayıldız

Saha: Hendek Orman İşetme

Hendek Orman İşletme: Şenol, Ferhan, Özkan, Ali, Doğan, Murat, Hakan, Seyhan, Muharrem, Mustafa, Ahmet, Samet, Uğur, Ozan.

Teknik Direktör: İbrahim Kesim

Şehit Ali Gaffar Okkan Futbol Takımı: Adnan, Salih, Fatih, Aslan, Sinan, İsmail, Barış, Mehmet, Mustafa, Ali Osman Uğur.

Teknik Direktör: Zafer Bıçak

Goller: Dk 5, 6, 26 Sinan, Dk 22 İsmail (Şehit Ali Gaffar Okkan) Dk 21 Samet (Orman İşletme)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184