Gol Düellosunu Kayalar Kazandı

Kaymakamlık Kupası günün ilk maçında Kayalar, Hendek Orman İşletme’yi 6-3 mağlup etti.

Gol Düellosunu Kayalar Kazandı

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası günün ilk karşılaşmasında Hendek Orman İşletme ile Kayalar karşı karşıya geldi.

İlk yarı 5 gol

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın 9. Dakikasında Kayalar Resul ile 1-0 öne geçerken, gol sonrası ataklarını sıklaştıran Hendek Orman İşletme 11. Dakikada Ali ile skora dengeledi. Ataklarını sıklaştıran Kayalar 13. Dakikada Resul ile 2-1 öne geçen taraf olurken, gol sonrası ataklarını sıklaştıran Hendek Orman İşletme 15. Dakikada Özkan ile skoru dengelerken, 23. Dakikada Ali ile ilk yarıyı 3-2 önde kapadı.

Resul’den 4 gol

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Kayalar 32. Dakikada İrfan ile skora denge getirirken 38. Dakikada İshak ile tekrar öne geçti. Oyunun üstünlüğünü eline alan Kayalar’da Resul 42. ve 46. Dakikalarda kendisinin 4, takımının ise 6. Golünü kaydetti ve Kayalar sahadan 6-3’lük galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

Hendek Orman İşletme: 3

Kayalar: 6

Hakem: Ömer Buğrahan

Saha: Hendek Orman İşletme

Hendek Orman İşletme: Şenol, Ferhan, Özkan, Ali, Doğan, Murat, Hakan, Seyhan, Muharrem, Mustafa, Ahmet, Samet, Uğur, Ozan.

Teknik Direktör: İbrahim Kesim

Kayalar Kuyumculuk: Behçet, Ferhat, Abdullah, Ümit, Abdülkadir, Resul, İrfan, Kadir, İshak, Kudret, Halil, Levent, Rıza.

Teknik Direktör: Rıza Yetim

Goller: Dk 9, 13, 42, 46 Resul, Dk 32 İrfan, Dk 38 İshak (Kayalar) Dk 11, 23 Ali, Dk 15 Özkan (Hendek Orman İşletme)

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2022, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184