Gol Duellosunu Şenol İletişim Kazandı

Kaymakamlık Kupası günün ikinci maçında Şenol İletişim, Dikmen Gençlik’i 7-4 mağlup etti.

Gol Duellosunu Şenol İletişim Kazandı

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası günün ikinci maçında Dikmenspor ile Şenol İletişim karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Şenol İletişim 4. Dakikada Oğuz’un golü ile 1-0 öne geçerken, gol sonrası ataklarını sıklaştıran Dikmen Gençlik Oğuz’un golü ile skora denge getirirken, ataklarını devam ettiren Dikmen Gençlik 15. Dakikada Uğur’un golü ile 2-1 öne geçti. Gol sonrası toparlanan Şenol İletişim 16. Dakikada Oğuz’un golü ile skora tekrar denge getirirken 25. Dakikada Burak’ın golü ile ilk yarıyı 3-2 önde kapadı.

Oğuz’dan 5 gol

Karşılıklı ataklar ve orta saha mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmanın ikinci yarısında 41. Dakikada Oğuz ve 43. Dakikada Mesut’un golleri ile farkı 3’e çıkartırken, gol sonrası ataklarını sıklaştıran Dikmen Gençlik 48. Dakikada Akın’ın golü ile skoru 5-3’e getirirken, Şenol İletişim 47. ve 49. Dakikalarda Oğuz kendisinin 5, takımının ise 7. Golüne imza attı ve skor üstünlüğünü eline geçirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Dikmen Gençlik 59. Dakikada Aytekin’in golü ile karşılaşmanın skorunu belirlemiş oldu.

Dikmen Gençlik: 4

Şenol İletişim: 7

Hakem: Görkem Cesur

Saha: Hendek Orman İşletme

Dikmen Gençlikspor: Emrah, Soner, Selami, Uğur Ç., Oğuz, İhsan, Uğur K., Aytekin, Mehmet, Şenol, Ender.

Teknik Direktör: Fırat Akdağ

Şenol İletişim: Eşref, Samet, Yasin, Oğuz, Mesut, Burak, Celil, Kemal, Yunus, Rıza, Tamer, Serdar, Gürkan.

Teknik Direktör: Şenol Çaltepe

Goller: Dk 4, 16, 41, 47, 49 Oğuz, Dk 25 Burak, Dk 43 Mesut (Şenol İletişim) Dk 10 Oğuz, Dk 15 Uğur, Dk 48 Akın, Dk 50 Aytekin (Dikmen Gençlik)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184