GÖZYUMAN, ASKF VE SPOR CAMİASINI BAYRAKTEPE’DE AĞIRLADI

ASKF Başkan Yardımcısı Mustafa Gözyuman, Byaraktepe Sosyal Tesislerinde verdiği yemekte ASKF Başkanı ve Spor camiasını ağırladı.

GÖZYUMAN, ASKF VE SPOR CAMİASINI BAYRAKTEPE’DE AĞIRLADI


Gözyuman’ın Bayraktepe tesislerinde verdiği yemeğe Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, ASK Başkanı Yaşar Zımba, Spor Kulüp Başkanları ve Yöneticileri katıldı.

Yemeğin ardından ASKF Başkanı Yaşar Zımba spor kulüp yöneticilerinin sorunlarını dinledi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba spor kulüplerinin sorunlarını ve sıkıntılarını Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye aktararak birlikte çözüm üretmek için çalışacaklarını söyledi.

Sentetik saha ilçe merkezinde yapılmayacak

Zımba ayrıca TEM Otoyolu girişinde bulunan kapalı spor salonunun yanında yapılması planlanan Sentetik saha ile ilgili ise “ Futbol ve tüm spor branşlarımız taraftarı ile güzel olacaktır. İlçe merkezine uzak olan bu bölgede yapılması planlanan sentetik sahanın Sporseverlerin rahatça ulaşabilecekleri ilçe merkezinde ki sahalardan birinde yapılması daha uygun olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı İrfan  Püsküllü İlçe merkezinde bulunan kapalı spor salonu yanında ki alanın Pazaryeri ve ilçede ki trafik sorununun olması nedeniyle otopark olarak kullanıldığını söyleyerek sentetik sahanın Otoban girişinde ki yere yapılacağını söyledi.

Süleyman Seba ismi verilecek

Zımba ayrıca Hendek’te ikinci bir sentetik sahanın yapımı için çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek yapılacak olan sentetik sahaya Beşiktaş spor kulübünün efsane başkanlarından Süleyman Seba’nın ismini vereceklerini sözlerine ekledi.

Zımba spor kulüplerinin diğer sorunlarını da aktarması üzerine Belediye Başkanı İrfan Püsküllü “ Spor kulüplerimizin sorunları ve sıkıntılarını çözeceğiz sözünü verdi.

Ayrıca spor kulüp yöneticileri Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’den görüşme talep ederek sorunları ve sıkıntıları detayı ile sunmak istediklerini ifade ettiler.

Gözyuman’a teşekkür

Spor kulüplerinin sorunların ve sıkıntılarının dile getirildiği yemek sonrası Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ASKF Başkanı Zımba VE Spor kulüp yöneticileri yemeği düzenleyen Mustafa Gözyuman’a teşekkürlerini ilettiler.

Spor camiasını Bayraktepe’de ağırlayan ASKF Başkan Yardımcısı Mustafa Gözyuman yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

Program çayların yudumlanması ile birlikte fikir alışverişi şeklinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.











Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184