Güreşin Kalbi Hendek’te atıyor

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Kobaş, Necmettin Koçak, Selçuk Kurt, Cavit Yılmaz ve Hasan Zandolu ile birlikte Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü’nü ziyarette bulundu.

Güreşin Kalbi Hendek’te atıyor


Ziyarette, Hendek Güreş İhtisas Kulübü Onursal Başkanı Ali İnci, Kulüp Başkanı Harun Kaynak, Hendek Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sefer Sarı, Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık ve Antrenör Rıza Yetim hazır bulundu.

Güreş İhtisas Kulübü Onursal Başkanı Ali İnci ve ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Hendek’te sporun geldiği nokta ile ilgili sohbet etti.

Gurur Duyuyoruz

ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Hendek Güreş İhtisas Kulübü’nün elde ettiği ulusal ve uluslararası başarıları ile gurur duyduklarını belirterek, emeği geçen Başta Kurucu ve Onursal Başkan Ali İnci’yi, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü, Kulüp Başkanı Harun Kaynak’ı ve başarının mimarları antrenör ile sporcuları tebrik etti.

Başkan Zımba,  TOHM ( Türkiye Olimpiyatlara Hazırlama Merkezi’nin) Hendek’te olmasından dolayı ayrıca gurur duyduğunu söyledi.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Onursal Başkanı Ali İnci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı Başkan Zımba ve Yönetimine teşekkür etti.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü yıllardır Türk Güreşine başarı ile hizmet ediyor

İnci, Güreşin Kalbinin Hendek’te attığını belirterek “ Hendek Güreş İhtisas Kulübü yıllardır Türk Güreşine başarı ile hizmet ediyor. Birçok Balkan, Avrupa ve Dünya dereceleri ile Hendek’imizin ve Sakarya’mızın adını Dünyaya duyurdu. Bu başarıların karşılığında ise Güreş Federasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığımız Türkiye’de kurulan yedi TOHM Merkezi’nden birini Hendek’te açtı. Buda bir ilçeye kurulan İlk Türkiye Olimpiyat Hazırlıkları Merkezi olması nedeniyle bizler için ayrıca gurur vericidir. TOHM’un ilçemizde açılmasında büyük emekleri olan Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Türk Güreşi adına teşekkür ediyorum “ dedi.

Ziyaret sonunda, Hendek Belediyesi Spor İşleri Müdürü ve TOHM Koordinatörü Sefer Sarı, Başkan Zımba ve Yönetimini çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

Kulüp Başkanı Harun Kaynak, kulübün çalışmaları hakkında bilgiler vererek, İçişleri Bakanlığı ile ortaklaşa yapılan “ Akran Zorbalığı “ projesi ile ilgili bilgilendirdi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 00:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184