HACIKIŞLASPOR KÜME DÜŞTÜ

Süper Amatör Lig ekiplerinden Hacıkışlaspor, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Karapürçekspor-Hacıkışlaspor karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeni ile küme düşürüldü.

HACIKIŞLASPOR KÜME DÜŞTÜ


Hacıkışlaspor’un bir sezon içerisinde ikinci kez hakem darp etme olayına karışmasından ötürü bu kararın alındığı bilgisi verildi.

ASKF’de Olağanüstü Toplantı

Geçtiğimiz Hafta sonu yaşanan olaylar nedeni ile Sakarya ASKF Binasında olağanüstü bir toplantı düzenlendi. Toplantıya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, İl Hakem Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım TFFHGD Sakarya Şubesi Başkanı Özgür Aygün ve TÜFAD Sakarya Şubesini temsilen Recep Eren katıldı.

Hacıkışlaspor Küme Düştü

Sezonun ilk yarısında oynanan Hacıkışlaspor-Pamukova1968 müsabakasının hakemi Levent Gümüşdere’nin darp edilmesinin ardından geçtiğimiz hafta sonu oynanan Karapürçekspor-Hacıkışlaspor karşılaşmasında da hakem Burak Olcar’ın darp edilmesi nedeni ile Hacıkışlaspor 1.Amatör Küme’ye düşürüldü.

Hacıkışla sahası kapatıldı

Hacıkışlaspor’un küme düşürülme cezasına ek olarak Hacıkışlaspor sahası bu sezon tüm altyapı maçlarına ve önümüzdeki sezon oynanacak olan 1.Amatör Küme maçlarına kapatıldı.

Tüm Maçlar Merkezde

ASKF Binasında yapılan toplantıda sezonun geri kalan bölümünde hakemlere yönelik benzer saldırılar olması halinde güvenlik nedeni ile tüm Süper Amatör ve 1.Amaör Küme maçlarının merkez sahalarında oynatılması kararını alınacağı bilgisi verildi

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 15:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacıkışlalı
Hacıkışlalı - 8 yıl Önce

Hakem camiasının istedigi sonunda oldu.şerefsizler

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184