Hacıkışlaspor Sahasında Coştu 7-1

Hacıkışlaspor Süper Amatör lig B.Grup Maçında Renktaşı Hacımecanspor’u 7-1 skorla yendi.

Hacıkışlaspor Sahasında Coştu 7-1

Süper Amatör lig A.Grup Maçında Hacıkışlaspor İle Hacımercanspor  Hacıkışla sahasında karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya ev sahibi Hacıkışlaspor başladı ilk atak Hacıkışlaspor’dan geldi topla buluşan Gürkan’ın vuruşu 1. Dakikada filelerle buluştu 1-0.

Golle birlikte bocalayan konuk ekip Hacımercanspor 6.Dakikada Y.Emre  10 ve 13.Dakikalarda Burak 23.Dakikada ise Yunus’un Hacıkışlaspor Adına kaydettikleri goller ile ilk yarıyı 5-0 önde kapadı.

İkinci yarı başlama vuruşuyla birlikte ev sahibi Hacıkışlaspor kazandığı top ile atak yaptı 46.Dakikada İslam Skoru 6-0 yaptı.

İlk yarıya göre daha derli toplu oynayan konuk ekip Hacı mercanspor 71.Dakikda geliştirdiği atakta Erhan ile golü buldu skor 6-1 oldu.

Karşılıklı ataklarla deva eden karşılaşma 89.Dakikada Y.Emre ile bir gol daha bulan ev sahibi Hacıkışlaspor Maçın skorunu belirledi 7-1 bu skorla Haftayı 3.Puan ile kapayan taraf ev sahibi Hacıkışlaspor oldu.

Hacıkışlaspor:7

Hacımercanspor:1

Saha: Hacıkışla

Hakemler:Furkan Şen, Önder Demir, Metin Ardıç

Hacıkışlaspor:Tamer, M.Can(İslam), Recep Ali, Kadir, Bayram, Müslüm(Hakkı), Yasir(Nazmi), Burak, Gürkan(Emre), Y.Emre, Yunus(Yücel)

Teknik Sorumlu: Hayri Çolakoğlu

Hacımercanspor: Metin, Sefer Batu(Ö.Faruk), Engincan, Ensar, Yaşar(Mustafa), Çetin, Erhan, Avnican(Alperen), Tolga, Berkan, Tufancan(Osman)

Teknik Sorumlu: Bayram Ay

Goller: Dk 1 Gürkan Dk 6-89 Y.Emre Dk 10-13 Burak Dk 23Yunus 46 İslam (Hacıkışlaspor) Dk 71 Erhan(Hacımercanspor)

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2021, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184