HAVUTÇU'DAN HENDEK BOĞAZSPOR'A SÜRPRİZ

Beşiktaş'ın efsane oyuncularından Tayfur Havutçu Hendek Boğazspor'un idmanına sürpriz bir ziyarette bulundu.

HAVUTÇU'DAN HENDEK BOĞAZSPOR'A SÜRPRİZ


Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Hendek Boğazspor yeni sezon öncesi hazırlıklarını antrenör Mehmet Çalışkan nezaretinde sürdürüyor.

Hendek Kazimiye stadında yapılan çalışma sırasında kırmızı beyazlılara Beşiktaş'ın efsane oyuncularından Tayfur Havutçu sürpriz bir ziyarette bulundu. Bir dönem Beşiktaş Teknik Direktörü olarakta görev yapan Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Hendek’li Teknik Adam Tayfur Havutçu futbolcular ile tek tek selamlaşarak başarılar diledi.


Havutçu genç oyunculara başarının çok çalışmaktan geçtiğini hatırlatarak, bir hazırlık maçı ve bir lig maçında onları izlemeye geleceğinin sözünü verdi. Futbolculara sakatlıksız başarılı bir sezon dileyen Havutçu, Teknik Direktör Mehmet Çalışkan,  Başkan Şenol Taşkın ve Yöneticiler ile bir süre saha kenarında idmanı seyretti.

Türk Futbolu için önemli bir değer olan Tayfur Havutçu'nun ziyaretinin kendileri için büyük onur kaynağı olduğuna değinen Hendek Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın, ziyaretleri ile hem bize hem futbolcularımıza moral verdiği için kendisine çok teşekkür ederiz dedi.

Beşiktaş’ın efsane oyuncunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğazspor Futbol Şube Sorumlusu Rıdvan Kırval, Hendeğimizin medarı iftiharı olan Tayfur Havutçu’nun antrenmanımıza katılması bizleri onurlandırmıştır. Sporcularımıza aktardığı tecrübeleri ve ziyaretleri nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2016, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184