Hendek Anadolu Lisesi Hedefe Odaklandı

Liseler Arası Hentbol İl Şampiyonasında Hendek Anadolu Lisesi Sakarya Spor Lisesini 34-28 Yenerek gruptan çıkmak adına büyük avantaj elde etti.

Hendek Anadolu Lisesi Hedefe Odaklandı


Liseler Arası Hentbol İl Şampiyonasında büyük avantaj elde eden Hendek Anadolu Lisesi Cuma günü Saat: 11.30’da Sakarya İMKA Lisesi ile karşılaşacak.

Hendek Anadolu Lisesi Müdürü Abidin Dayıoğlu, her zaman sporun ve sporcuların yanında ve destekçisiyiz. İnşallah son maçımızı da alarak İl şampiyonluğu ile birlikte gruptan çıkmak ve Türkiye Şampiyonasına katılmayı arzu ediyoruz. Sporcularımıza inancım tam. Sporcularımı tek tek kutlarken desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyorum diye konuştu.

Hendek Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Antrenör Murat Yiğit, Altyapı çalışmalarına yaptığımız yatırımın karşılığını almaya başladık. 1954 Hendekspor kulübü ile koordineli yaptığımız çalışmalarla hedefe ulaşacağız. 1954 Hendekspor Kulübü Antrenörü Bertan Kılıç Hendek’in çocuklarına yapılan yatırım ile yakın zamanda 2. Ligde mücadele edecek ekibin ayak sesleri gelecek diyerek sporcuları kutladı.

Sakarya Spor Lisesini 34-28 Yenen Hendek Anadolu Lisesi kadrosunda Yunus Emre, Yusuf, Muzaffer, Celal Efe, Ferhat, Buğra, Ali Kemal, Samet, Seyit, Kaan, Kerem Can, Enes yer aldı.


Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2020, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184