Hendek Belediyesi Güreş Takımı Balıkesirde

Hendek Belediyesi Yağlı Güreş Takımı Balıkesir Kurtdereli Yağlı Güreşlerinde. Bu yıl 6 -7- 8 Ağustos tarihlerinde 61’ncisi yapılacak olan Geleneksel Tarihi Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri bugün cuma namazına müteakip başlayacak.

Hendek Belediyesi Güreş Takımı Balıkesirde

Mehmet Pehlivanın Kabrine Ziyaret

Geçtiğimiz hafta sonu Selman Dede Er Meydanında antrenmanlarını tamamlayan Hendek Belediyesi Yağlı Güreş Takımı Balıkesir’e ulaştı. Çeşitli boylarda güreş tutacak olan Hendek Belediyesi Yağlı Güreş Takımı ilk olarak Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivanın kabrini ziyaret ederek dua etti.

Güzel sonuçlarla Hendek’e dönmeyi hedefleyen sporcular, “Balıkesir’de kürsüye çıkmak istiyoruz. Sıkı çalışmamızın sonuçlarını inşallah alacağız desteklerinden dolayı Hendek Belediye Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise “61’ncisi düzenlenecek olan Tarihi Kurtdereli Yağlı Güreşlerinde güreşecek olan Hendekli pehlivanlarımıza başarılar diliyorum güzel sonuçlarla dönmelerini bekliyoruz. Onlara olan inancımız tam” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2021, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184