HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI AÇIK KARATE ŞAMPİYONASINA KATILIYOR

14-16 Ağustos 15 tarihinde Trabzon Yomra da düzenlenecek olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri açık karate şampiyonasına Hendek Belediyesi Karate Takımı 50 kişilik sporcu kadrosuyla katılacak.

HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI AÇIK KARATE ŞAMPİYONASINA KATILIYOR


Hendek Karate Takımı Minik, Yıldız, Ümit-Genç ve 21 yaş altı kategorilerinde toplam 50 sporcusu ile turnuvaya katılacak.

Turnuvaya sıkı bir şekilde hazırlanan Hendek Belediyesi Karate takımı turnuvadan güzel bir sonuç ile dönmeyi planlıyor. Hazırlık dönemini güzel geçiren sporcuların müsabakada güzel performans göstermeleri bekleniyor.

Kulüp Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol turnuva için şunları söyledi: ‘ bu turnuva bizim için çok önemli. Yakın bir zamanda ümit genç ve 21 yaş altı Türkiye Şampiyonasına gireceğiz. Dolayısı ile yaptığımız çalışmaların karşılığını fazlasıyla göreceğimiz bir maç olacak. Tüm sporcular için güzel bir maç olsun dedi.
Hendek’ten 3 sporcu milli takımda

Ayrıca şubat ayında yapılan yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate takımından Beyza Duman Türkiye Şampiyonu, Hakan Dinar ve Sudenaz Arslan Türkiye Üçüncülüğü madalyası kazanan Hendek Belediyesi sporcuları milli takıma çağırıldılar. Trabzon’ da 10 ağustos tarihinde başlayan kampa katılan sporcular 14-16 ağustos tarihlerinde Trabzon Yomra spor salonunda Karadeniz hazar ülkeleri uluslar arası karate turnuvasına katılacak. Hendek ilçesinden 3 sporcu milli takıma alınması nedeniyle hendek camiasından da sevinçle karşılandı.

Antrenörler Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol Müsabaka için bütün imkânlarını kullanan Hendek Belediyesi Başkanı Sayın İrfan Püsküllü ve Hendek Belediyesi’ne teşekkürlerini iletirken; turnuvadan güzel bir sonuçla dönüp desteklerinin karşılığını vermek istediklerini söyledi. Ayrıca Hendek Kaymakamı Sayın İdris Akbıyık, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Halk Eğitim Müdürü Necati Tan ve Karate İl Temsilcisi Aykut Duman’ın bizlere vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı sporcu velileri ve sporcular adına teşekkürlerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184