Hendek Belediyesi Karate Takımı Genel Klasman Birincisi

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Arifiye’de yapılan Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvasına damga vurdu. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu 23 madalya ile Hendek’e dönen sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Hendek Belediyesi Karate Takımı Genel Klasman Birincisi

23 Madalya

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları her geçen gün başarılarına bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları 6 Kasım’da Arifiye’de 3 il 18 kulüp ve 480 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvasından 4 altın 7 gümüş ve 12 bronz olmak üzere toplamda 23 madalya ile döndü.

Başkan Babaoğlu: Her Zaman Yanınızdayız

Katıldıkları her turnuvada başarılarına başarı eklemeye devam eden Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcularını tebrik eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Maşallah, katıldığınız her turnuvadan başarı ile dönüyorsunuz, sizlerin başarılarını gördükçe göğsümüz kabarmaya devam ediyor. İlçemizi iyi bir şekilde temsil eden sporcularımızı her zaman destekleyip, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tebrikler çocuklar “ dedi.

Madalya Kazanan Sporcular;

Altın Madalya;

Yalçın Bulut Kılınç, Berat Çakır, Sümeyye Kavas, Eymen Zeren

Gümüş Madalya;

Kerim Anıl Akbulut, Muhammed Emir Çakır, Betül Onsekizoğlu, Ayşenaz Güniken, Yağmur Çoban, Aysima Salihoğlu, Kayra Mustafa Başmanav

Bronz Madalya;

Alaaddin Taha Tüfekçi, Mustafa Kuru, Ömer Faruk Karabıyık, Umut Ayar, Mirza Mehmet Taş, Esila Ersoy, Semanur Yaz, Aslı Beslan,Yunus Emre Sarı, Mert Ekrem İmamoğlu, Muhammed İsmail Özökten, Enes Ali Şiveroğlu

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184