Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları Terfi Etti

Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları 2022 Yılı Ekim ayı kuşak terfi sınavında başarılı olarak bir üst kuşağa terfi etmenin sevincini yaşadılar.

Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları Terfi Etti

Yeni Şampiyonlar Yetişiyor

Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları göz doldurmaya devam ediyor. 2022 Yılı Ekim ayı kuşak terfi sınavında heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunan Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları bir üst kuşağa terfi edebilmek için ter döktü.

120 sporcunun mücadele ettiği kuşak terfi sınavında sporcular sınav komisyonunda görevli hocalarının sorduğu soruları ve hareketleri başarı ile yaparak onları izleyen aileleri ve izleyicilerden bol bol alkış aldılar. Toplamda 120 sporcunun terfi ettiği sınav renkli görüntülerle tamamlandı.

Babaoğlu: Tebrikler Çocuklar

Terfi eden sporcuları ziyaret ederek tebrik eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Yeni şampiyonlarımızın yetişmesi adına bu terfiler çok önemli. Sporcularımızın azimle çalışmaları ve bu çalışmalarının karşılığını başarılı bir şekilde almaları bizleri mutlu ediyor. Gençlerimizi spora özendirmek ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek için uğraşıyoruz.

Bu süreçte evlatlarının spor içinde kalması için büyük fedakârlık gösteren velilerimize ve kıymetli hocalarımızın emeklerini boşa çıkartmayarak başarılı olan sporcularımızı kutluyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Büyük küçük demeden herkesin sporla ilgilenmeleri ve sporu bir yaşam biçimi haline getirmeleri için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Terfiler Şu Şekilde;

25 Sporcu Beyaz kuşaktan ➡ Sarı kuşağa,

25 Sporcu Sarı kuşaktan ➡ Turuncu kuşağa,

25 Sporcu Turuncu kuşaktan ➡ Yeşil Kuşağa,

25 Sporcu Yeşil Kuşaktan➡ Mavi Kuşağa,

20 Sporcu Kahverengi 3 kyu ➡ Kahverengi 2 Kyu terfi etmiştir.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184