Hendek Belediyesi, Ödüllü E-Spor Turnuvasını Düzenliyor!

Hendek Belediyesi, e-spor tutkunlarını bir araya getirecek ödüllü bir turnuva düzenliyor.

Hendek Belediyesi, Ödüllü E-Spor Turnuvasını Düzenliyor!

E-sporun popülerliğinin giderek arttığı bu günlerde Hendek Belediyesi, 31 Aralık 2023 tarihine kadar başvuruları kabul edecekleri bir e-spor turnuvası düzenliyor.

Başvuruların yapılabileceği adres, www.hendek.bel.tr olarak belirlenmiştir.

Turnuva, rekabeti ve eğlenceyi bir araya getirerek, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Yarışmanın şartları ve başvuru koşulları, katılımcıların rahat bir şekilde başvuru yapabilmeleri için özel olarak hazırlanan başvuru formunda detaylı bir şekilde yer almaktadır.

Başvuru Tarihi Ve Adresi:

Başvurular, 18.12.2023- 31.12.2023 tarihleri arasında olup, www.hendek.bel.tr adresinden online olarak gerçekleştirilebilecektir. Kazanan yarışmacılara;

ÖDÜLLER:

Birinci: 10.000 TL

İkinci: 7.500 TL

Üçüncü: 2.500 TL

Bu muazzam ödüller, katılımcıları daha da motive ederek turnuvaya katılımı artırmayı amaçlıyor.

Babaoğlu: Unutulmaz Bir Deneyim

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, turnuvanın düzenlenmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "E-spor, gençlerimizin ve toplumumuzun dinamik bir şekilde gelişen bir alanına dönüşmüştür. Bu turnuva ile gençlerimizi bir araya getirerek hem rekabet ortamı sunmayı, hem de eğlenceli bir etkinlik düzenlemeyi amaçlıyoruz. Kazananlar sadece ödüllerle kalmayacak, aynı zamanda unutulmaz bir deneyim kazanacaklar." dedi.

E-spor severler, Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen bu heyecan verici turnuvaya katılım için başvurularını 31 Aralık 2023 tarihine kadar gerçekleştirebilirler. Detaylı bilgiler ve başvuru formuna ulaşmak için www.hendek.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Turnuva, e-spor tutkunları için unutulmaz bir deneyim ve ödül fırsatı sunmaya devam ediyor.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184