HENDEK BOĞAZ BEYKÖY’E ACIMADI

Abant kampında yaptıkları ilk hazırlık maçlarındaki nefis futbollarını muhteşem 2 golle süslediler.

HENDEK BOĞAZ BEYKÖY’E ACIMADI


Kamptaki ilk özel maç  

Bu sezon mücadele edeceği Süper Amatör Lige şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Hendek Boğazspor, Bolu Abant kampını tüm hızıyla sürdürüyor. Von Resort Otel’de gerçekleşen kamp çerçevesinde yapılan ilk hazırlık maçı ise önceki gün sahnelendi. Düzce’nin Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Beyköy Belediyespor ile Otel sahasında karşılaşan Hendek Boğazspor, nefis futbolu ile taktir aldı.

İlk gol Şenol’dan geldi

Güçlü rakibi karşısında hızlı başladığı maçta ilk golü 28nci dakikada bulan Hendek Boğazspor, yeni transferi Şenol Demirci ile sevindi. Klasını konuşturan Şenol, müthiş golüyle şovunu yaptı. İlk yarısı Boğaz’ın 1-0’lık üstünlüğü ile biten maçın ikinci yarısında da tek gol vardı. Rakibi karşısındaki baskılarını ikinci yarıda da sürdüren Hendek temsilcisi, bu kez Oğuzhan’ın muhteşem golü ile buldu ve farkı ikiye çıkardı. Boğazspor’un attığı iki golün hazırlanışı ile tribünde izleyenlerin takdirini topladı. Karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Boğaz, futboluyla taktir
aldı.

Çalışkan iddialı konuştu

Bolu Abant kampında çok iyi bir çalışma ortamı bulduklarını belirten Hendek Boğazspor Antrenörü Mehmet Ali Çalışkan maçın ardından önemli açıklamalar yaptı. Çalışkan; “Yeni bir yönetim, yeni bir kadro ve yeni bir anlayış ile çıktığımız bu yolda iyi bir sezon geçireceğimizden eminim. Lige çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Her geçen hazırlık maçında biraz daha ileriye gittiğimizi görüyorum. Skordan çok, takımın uyumu ve sergilenen futbol beni memnun ediyor. Yeni transferlerimizin takıma çabuk uyum sağlamaları, hedefimiz olan şampiyonluğa daha fazla inanmamızı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184