Hendek Boğaz ile Yuvalıderespor 1 Puana Razı Oldular

1. Amatör C Grup maçında Hendek Boğazspor ile Yuvalı Derespor Hendek Suni çim sahada karşı karşıya geldiler.

Hendek Boğaz ile Yuvalıderespor 1 Puana Razı Oldular


Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın 20. dakikasında konuk ekip Yuvalıderespor’un geliştirdiği atakta ev sahibi Hendek Boğazspor’un Kalecisi Halit Kırmızı Kart ile oyun dışı kaldı.

10 kişi kalan Hendek Boğazspor daha atak oynamaya başladı. 34. dakikada geliştirdikleri atakta Semih ile gole ulaşan Hendek Boğazspor 1-0 öne geçti.

Golden sonra daha atak oynayan Hendek Boğazspor peş peşe goller kacırmaya başladı. Geride kalan dakikalarda gol olmayınca ilk yarı Hendek Boğazspor’un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarı karşılıklı ataklarla başladı. Konuk ekip Yuvalı Derespor’un 74. Dakikada geliştirdiği atakta Özgür ile kazandığı gol skoru 1-1'e getirdi.

80. dakikada Gökhan ile bir gol daha kazanan Yuvalıderspor 2-1 öne geçen taraf olurken, 82. Dakikada Hendek Boğazspor Yusuf ile karşılaşmanın skorunu belirledi.


Hendek Boğaz: 2
Yuvalıderespor: 2

Saha:Hendek Suniçim


Hakemler: Burak Olcar, Hasan Talha Kılıç, İsmail Bayar


Hendek Boğaz: Halit, Yusuf, Naci (Yusuf Emre), B.Türkeş (O.Oktay), Ömer, Nizamettin, Mevlüt, Enes, M.Ali, Muhammed, Semih


Antrenör: Aslan Taşkın


Yuvalıderespor: Mustafa, Hüseyin, Mahmut Baştürk (Yusuf), Oğuzkaan, Mahmut Kondaşlı, (Özgür) Gökhan, Osman, Berkay, Ahmet (Burhan), Johnos camillius, Suat


Antrenör: Mazlum Orhan


Goller: Dk 34 Semih, Dk 82 Yusuf (Hendek Boğaz) Dk 74 Özgür, Dk 80 Gökhan (Yuvalıderespor)


Kırmızı Kart: Dk 20 Halit (Hendek Boğaz)


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184