HENDEK BOĞAZSPOR SAHAYA İNDİ

1.Amatör küme temsilcilerimizden Hendek Boğazspor sezonu açarak sahaya indi.

HENDEK BOĞAZSPOR SAHAYA İNDİ


Boğazspor’un Hendek Atatürk stadında yaptığı sezon açılışına MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, ASKF Yönetim Kurulu üyeleri, Kulüp Başkanı Şenol Taşkın, Yönetim Kurulu üyeleri, taraftarlar ve sporcular katıldı.

Sezon açılışı öncesi ASKF Yönetim Kurulu üyeleri Kulüp Başkanı Şenol Taşkın’a çiçek takdim ederek başarılar dilediler.

Hendek Boğazspor Antrenör Arslan Taşkın nezaretinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Alt yapı ve genç takım ile birlikte ilk antrenmanı yapan Hendek Boğazspor’da hedef şampiyonluk.

Hendek Boğazspor’a transfer olan Polat, Özgür, Bahadır ve Çetin ilk antrenmanında arkadaşları ile iyi uyum sağlarken göz doldurdular.

Sporcu kişiliğiyle de bilinen MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu kısa süreli gösteri yaptı.

Hendek Boğazspor ilk antrenman öncesi kulüp yöneticileri ile bir süre sohbet eden MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “Yeni sezonun Hendek Boğazspor için güzel geçmesini diliyorum. Futbolcuların da sakatsız bir sezon geçirerek hedeflerine ulaşacakları inancındayım. Sezon açılışı Hayırlı olsun. Başarılar dilerim “ dedi.

 Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın yeni sezonda hedefe ulaşmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Bizlere destek veren sezon açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum “ dedi.

Taşkın ayrıca kulübe sponsor olan “ Tutkunlar inşaat, Karaköse, Egemen mobilya , Hazal Emlak firma sahipleri ve destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür etti. 

Keyifli geçen antrenmanı izleyenler bu sezon Boğazspor’un başarılı olacaklarına inandıklarını ifade ederek başarılar dilediler.










Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184