HENDEK BOĞAZSPOR ÜÇ PUANLA SEZONA BAŞLADI

Maç öncesi Hendek Boğazspor Pideci Ayhan’ın yerinde kahvaltıda bir araya geldi. Hendek Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın, Yönetim Kurulu üyeleri, ASKF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Gözyuman, Antrenör Arslan Taşkın ve Futbolcular Pideci Ayhan salonu işletme sahibi Ayhan Çakar’ın verdiği kahvaltıda bir araya gelerek maç saatini beklemeye başladılar.

 HENDEK BOĞAZSPOR ÜÇ PUANLA SEZONA BAŞLADI


1.Amatör küme temsilcilerimizden Hendek Boğazspor ile Çamlıca Beldespor Kazımiye stadında sezonun ilk karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Maç öncesi ASKF Yöneticisi Mustafa Gözyuman maçın hakemlerine çiçek takdim ederek başarılar diledi. Hendek derbisinde Hendek Boğazspor ve Çamlıca Beldespor yönetici ve taraftarları bir arada maçı izledi. İlk yarı orta saha mücadelesi içerisinde geçen karşılaşmada gol sesi çıkmayınca iki takım soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

İkinci yarı maçın 58.dakikasında Hendek Boğazspor Uğur’un kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca sezonun ilk karşılaşmasında Çamlıca Beldespor ile karşılaşan Hendek Boğazspor sahadan 1-0 galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu.

 

Hendek Boğazspor : 1

Çamlıca Beldespor : 0

Stad: Kazımiye

Hakemler : Muhammet Ömür, Alican Özen, Bilal Yıldırım

Hendek Boğazspor : Çetin, Davut, Birol, Kudret (Hakan) , Bahadır, Özgür, Gökhan, Fatih, Uğur, Tarık, Emre

Antrenör : Arslan Taşkın

Çamlıca Beldespor : Murat, Bülent, Mustafa, Gökhan, Çağlar, Serkan(Emre) , Barış, Mürtaza, Aykut, Okan, Mehmet

Antrenör : Ömer İkinci

Goller : Dk.52 Uğur ( Hendek Boğazspor)

Kırmızı Kart : Dk.87 Aykut (Çamlıca Beldespor)








Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184