HENDEK BOĞAZSPOR'DA İÇ TRANSFER

Süper Amatör kümenin yeni temsilcilerinden Hendek Boğazspor iç transferde görüşmelere başladı ve 5 futbolcu ile tekrar anlaştı.

HENDEK BOĞAZSPOR'DA İÇ TRANSFER


1.Amatör kümede başarılı performansı ile şampiyon olan ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı kupasını da alarak Süper Amatör kümeye yükselen Hendek Boğazspor yaptığı Olağanüstü Genel Kurul sonrası kolları sıvadı ve ilk olarak transferde futbolcular ile görüşmeye başladı.

Hendek Boğazspor öncelikle iç transferde görüştüğü 5 futbolcu ile tekrar anlaşmaya vardı.
Boğazspor kulüp Başkanı ve yönetiminin iç transferde görüştüğü Birol Cesur, Bahadır Cesur, Fatih Çekilarız, Semih Yılmaz ve Uğur Gevher ile anlaşmaya vardı.

Basın sözcüsü Kenan Karapınar yeni sezon öncesi öncelikle iç transferde futbolcularımız ile görüşerek anlaşmayı hedefliyoruz. Görüştüğümüz 5 futbolcu ile önümüzde ki sezon için tekrar anlaşmaya vardık. İç transferi tamamlamamızın ardından dış transferde görüşmelere başlayacağız. Takımımıza katkı sağlayacak futbolcular ile anlaşarak önümüzde ki sezon Süper amatör kümede de başarılı performans sergilemeyi hedefliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bunu başaracağımıza inanıyorum dedi.

Hendek Boğazspor da hareketliliğin önümüzde ki günlerde de devam edeceği görülüyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184