HENDEK BOĞAZSPOR’DA TATLI İDMAN

Süper Amatör kümenin iddialı temsilcilerinden Hendek Boğazspor, Bayram tatili nedeniyle ara verdiği antrenmanlara kaldığı yerden devam ediyor.

HENDEK BOĞAZSPOR’DA TATLI İDMAN


Bayram izni sonu Hendek Boğazspor, Antrenör Mehmet Çalışkan nezaretinde Kazımiye stadında çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Yeni transferlerin de katıldığı antrenman neşe içerisinde geçerken Antrenman bitiminde Futbol Şube Sorumlusu Rıdvan Kırval sporculara tatlı ikramında bulundu.

Boğazspor Kampa Gidecek

Tatlı ikramında bulunan Rıdvan Kırval sporculara Yönetici Ahmet Atçı’nın sponsorluğunda 1 haftalık Kampa gidileceğini duyurdu.

Yönetime yeni giren ve yaptığı transferlerle takıma büyük katkı sağlayan Ahmet Atçı’nın sponsorluğunda, Hendek Boğazspor  19 Eylül Pazartesi günü Bolu’ya kampa gidecek.

Bu sezon BAL Ligini hedefleyen Hendek Boğazspor’da bir yandan antrenmanlar devam ederken bir yandan da Kamp hazırlıkları sürüyor.

Kampa sponsorluk yapan Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Atçı, birlik ve beraberlik içerisinde hedefe ulaşmak için gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını dile getirerek, spor camiasının ve tüm sporcuların Bayramını kutladığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184